BIZARNO! DEČKO KIM KARDAŠIJAN SE BUKVALNO ŽIGOSAO: Prevazišao tetovaže, pa ovako starleti dokazuje ljubav! Da se NAJEŽIŠ! (FOTO)
Foto: PrintscreenYoutube

ljubav cveta

BIZARNO! DEČKO KIM KARDAŠIJAN SE BUKVALNO ŽIGOSAO: Prevazišao tetovaže, pa ovako starleti dokazuje ljubav! Da se NAJEŽIŠ! (FOTO)

Pop kultura -

Bez obzira na dramu koja je u toku sa Kanjeom Vestom, veza Kim Kardašijan i Pita Dejvdisona je i dalje jaka.

Toliko jaka da je slavna rijaliti zvezda podelila koliko daleko Pit ide da bi pokazao i dokazao svoju ljubav prema Kim u večernjoj emisiji "The Ellen Show".

Kada je voditeljka Elen pitala da potvrdi spekulacije koje se vode već neko vreme, gde fanovi na Pitovom selfiju naslućuju tetovažu sa njenim imenom, Kim je rekla:

"Da, ima par tetovaža, par slatkih", a onda je šokirala priznanjem da "KIM" tetovaža nije prava tetovaža, već ožiljak na telu napravljen vrelim čelikom prislonjenim na kožu.

Kada je voditeljka zbunjeno i pomalo šokirano odreagovala Kim je rekla

"Pustite me da objasnim", publika se smirila.

"Hteo je da uradi nešto što je drugačije. Prvu tetovažu koju je uradio bilo mi je preslatko i zahvalila sam se, i druga mi je bila slatka. Ali to je valjda ono što istetovirani ljudi rade, zar ne? Tetoviraju ono šta im se dešava u životu."

Kim Kardašijan
foto: PrintscreenYoutube

Dakle Pit ima nekoliko tetovaža posvećenih Kim, ali je njena omiljena "My girl is a lawyer" ili "Moja devojka je advokat".

Međutim voditeljka Elen je htela da se vrati na deo sa ožiljkom u obliku njenog imena, kada je Kim dalje objasnila ono šta je Pit hteo da postigne. Naime, Pit je u procesu uklanjanja svojih tetovaža sa vrata i ruku, ali nije hteo da dozvoli da nekada bude u mogućnosti da ukloni ili prekrije tetovažu posvećenu Kim, tako da se žigosao.

Takođe su pričale i o Instagram fotki Kim i Pita kojom su potvrdili svoju vezu, Kim se našalila i rekla

"Pretpostavljam da nije zvanično ako nije na Instagramu", rekla je, te dodala:

"Imam preslatke fotke nas dvoje koje nisam postavila, jer ne želim da budem očajna i dosadna sa mnogo objava, tako da dajem samo mrvice."

kim i pit
foto: Printscreen/ Instagram

"Nisam sigurna šta je ispravno uraditi", priznala je.

"Nisam išla na dejtove i pre nego što je Instagram postojao, tako da ne znam koja su pravila."

Kim kaže da se u ovom poglavlju života oseča vrlo dobro.

"Znate šta, u svojim 40-tim sam, j***š ga, zgrabila sam i pronašla svoju sreću, za koju želim da se držim zauvek".

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:13

SVAKO IMA SVOJU JELKU U PORODICI KARDAŠIJAN: Kim pokazala dosad NEVIĐENE delove LUKS ZDANJA, ali se njeni UKRASI nikom ne sviđaju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja