INSTAGRAM BLOKIRAO KANJA VESTA: Reper objavio ono što NIJE SMEO, predstavnici društvene mreže reagovali ODMAH
Foto: Profimedia

BLOKIRAN

INSTAGRAM BLOKIRAO KANJA VESTA: Reper objavio ono što NIJE SMEO, predstavnici društvene mreže reagovali ODMAH

Pop kultura -

Društvena mreža Instagram je na 24 sata blokirala Kanja Vesta zbog kršenja pravila ove platforme o govoru mržnje, zlostavljanju i uznemiravanju.

Sporni sadržaj koji je Vest objavio sad je obrisan, a on svom profilu ne može pristupiti jedan dan. Neće moći objavljivati, lajkovati, komentarisati ni slati direktne poruke, izvestio je sinoć menadžer kompanije Džo Osborn.

Kanje Vest
foto: Profimedia

Vest se rasističkom uvredom obratio voditelju "The Daily Show-a" Trevoru Noi, nakon što je on javno izrazio zabrinutost da muzičar psihički zlostavlja svoju sad već bivšu suprugu Kim Kardašijan. Iz Mete su najavili i daljne korake protiv Kanja, ako nastavi kršiti njihova pravila.

"Vidim ženu koja želi živeti svoj život bez zlostavljanja bivšeg partnera", komentarisao je Noa, prisetivši se iskustva svoje majke.Vest mu je odgovorio objavom na Instagramu u kojoj je stihove pesme "Kumbaya" zamenio rasističkom uvredom.

Kim Kardašijan, Kanje Vest
foto: Profimedia

Profili na Instagramu mogu biti trajno blokirani ako kontinuirano krše pravila korišćenja.

Većina profila blokira se automatski ako se dobije više prijava, ali verifikovani profili poput Vestovog rešavaju se preko Instagramovog tima za partnerstva, koji blisko sarađuje s velikim brojem slavnih.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:02

KANJE VEST MI JE NAPRAVIO HAOS: Karleuša konačno o progovorila do detalja o čuvenom američkom reperu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track