GLUMICE VOLE SPORTISTE! Svi vole Jelisavetu i Teodosića, a znate li koje naše lepotice nisu uspele da odole zgodnim momcima?
Foto: Marina Lopičić

Glumice padaju na sportiste

GLUMICE VOLE SPORTISTE! Svi vole Jelisavetu i Teodosića, a znate li koje naše lepotice nisu uspele da odole zgodnim momcima?

Pop kultura -

Poznate ličnosti vole da svoju intimu sačuvaju od budnog oka javnosti, a publika, pak, jako voli da zna sa kim njihova omiljena zvezda deli život. Posebno kada su u pitanju glumice.

Jelisaveta Orašanin, Miloš Teodosić
foto: Printscreen/Instagram

Posebno je zanimljivo da glumice često ulaze u vezu sa sportistima, a neretko sa njima podele i život i rode im decu. Svakako su među najpoznatijim parovima Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić, a znate li koje još gluice nismu mogle da odole sportistima?

Anđela Jovanović

Ćerka Gagija Jovanović i Branke Pujić, koja se do sada pojavljivala u bezbroj serija i filmova, a najveću pažnju privukla serijom "Vojna akademija", Anđela Jovanović već dve godine uživa u vezi sa atletičarem Mihailom Dudašem.

Ovaj par trudi se da svoju vezu ne eksponira previše javno, ali su jedno drugom uvek podrška. Mihailo podržava Anđelu na svakoj njenoj premijeri, a Anđela deli sa njim svaki njegov uspeh. Često putuju zajedno i ne libe se da to i pokažu na društvenim mrežama.

Mirka Vasiljević

Ljubav glumice Mirke Vasiljević i fudbalera Vujadina Savića još uvek nije krunisana brakom iako imaju četvoro dece Mihajla, Andreja, Andrijanu i Aniku. Ovaj par iz godine u godinu planira i da ozvaniči svoju vezu, ali se to još uvek nije desilo.

Mirka Vasiljevic, Vujadin Savic
foto: Damir Dervišagić

Mirka i Vujadin sa svojom decom žive na Kipru, a svoju ljubav čuvaju za sebe, te ih ne možemo naći na društvenim mrežama, s obzirom da ih glumice ni nema.

Nada Macanković

Nada Macainković, koja je svima ostala u srcu zbog uloge koju je imala u seriji "Ljubav, navika, panika" nije uspela da odoli bivšem reprezentativcu Srbije, odbojkašu Bojanu Janjiću. Ni on nije bio uspešniji, te je par pre 12 godina, 2010. godine, sklopio brak.

Nada Macanković
foto: Printscreen/Instagram/nadamacankovic

Svoju ljubav krunisali su i sa dva sina, Andriju, koji se rodio u julu prošle godine, i starijim sinom Milutinom, koji je već krenuo maminim stopama te je glumio sina Miloša Bikovića u "Južnom vetru".

Jovana Stojiljković

Zvezda "Južnog vetra" još jedna je glumica koja je pala na sportistu. Naime, ona je Bogdana Bogdanovića upoznala svadbi Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića, te su uplovili u vezu, koja je prekinuta 2017. godine nakon što su shvatili da veza na daljinu neće funkcionisati.

Branka Katić

Izgleda da je upravo ova naša legendarna glumica započela trend zaljubljivanja u sportista. Naime, davnih devedesetih Branka je uplovila u vezu sa vaterpolistom Igorom Milanovićem, a njihova ljubav na kraju nije krunisana brakom.

Branka Katić
foto: Printskrin/Jutjub

Ovaj par odlučio se da se rastane, te su ostali samo prijatelji, a Igor je jednom ptilikom to opisao ovako:

- S Brankom sam u dobrim odnosima. Kad god se vidimo, srdačno se pozdravimo. Bili smo u lepoj vezi, lepo smo se i razišli…

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:15

Verila se glumica Anja Alač: Zaprošena u pozorištu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track