SIN MIODRAGA KRIVOKAPIĆA JE OČEVA SLIKA I PRILIKA: Bojan je takođe GLUMAC, a gledali smo ga u HIT SERIJI i čuvenom filmu (FOTO)

OSTVARIO ZNAČAJNE ULOGE

SIN MIODRAGA KRIVOKAPIĆA JE OČEVA SLIKA I PRILIKA: Bojan je takođe GLUMAC, a gledali smo ga u HIT SERIJI i čuvenom filmu (FOTO)

Pop kultura -

Glumac Miodrag Krivokapić oduševio je publiku ulogom u seriji "Tajne vinove loze". On igra lik Radula Mašića oko koga su koncentrisane mnoge intrige.

Miodrag je jedan on naših najcenjenijih glumaca, ali retko ko zna da je njegovim stopama pošao i njegov sin, Bojan Krivokapić. On se proslavio prvom ulogom Momčila Đokića Gusara u filmu "Montevideo, Bog te video", a zatim je osvojio srca publike u seriji "Istine i laži".

Bojan Krivokapić
foto: Marina Lopičić

Bojan je rođen u Beogradu 1986. godine, diplomirao je na Fakultetu dramskih umetnosti. Stalni je član Narodnog pozorišta u Beogradu. Oženjen je i sa suprugom Taisom ima ćerku Nevenu i sina Bogdana.

- Moji roditelji Svetlana i Miodrag, kao i Taisini Tatjana i Mladen jedva čekaju da se s njom druže, kažu da im ona daje veliku injekciju sreće. I stric Damjan i ujak Stefan pokazuju veliku želju i interesovanje da pripomognu kad god je potrebno. Nevena je sad svima na prvom mestu, što je potpuno normalno i prirodno - rekao je glumac u jednom intervjuu nakon rođenja prvog deteta.

Osim što mu daje savete kada je reč o poslu, Bojan sa ocem Miodragom često razgovara i o braku. - Baš sam pre neki dan pričao sa ocem Miodragom kako mi dani brzo prolaze otkako sam u braku. Dok sam trepnuo, čini mi se, prošao je mesec. Taisa i ja smo živeli godinu zajedno pre venčanja. Ovo je samo nova dimenzija našeg odnosa. Kod mene se, zasad, ništa nije promenilo, jedino možda to što sad nosim burmu i što bi trebalo da se ponašam malo ozbiljnije - rekao je glumac.

(Kurir.rs/Informer)

Bonus video:

00:58

GLUMAC ISPRIČAO VIC: Andrija Milošević nije oduševio trudnu devojku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track