PREDSEDNIK UKRAJINE DIRNUT POTEZOM HOLIVUDSKOG PARA: Zelenski RAZGOVARAO s Milom Kunis i Eštonom Kučerom, evo šta im je poručio
Foto: AP, Profimedia

HUMANITARNO

PREDSEDNIK UKRAJINE DIRNUT POTEZOM HOLIVUDSKOG PARA: Zelenski RAZGOVARAO s Milom Kunis i Eštonom Kučerom, evo šta im je poručio

Pop kultura -

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski juče je na Tviteru pohvalio glumački par Eštona Kučera i Milu Kunis jer su prikupili skoro 35 miliona dolara pomoći Ukrajincima, a pre toga su pričali putem video-poziva.

Kučer je podelio poruku Zelenskog, koja je uključivala fotografiju ekrana njegovog računara na kojem se vidi kako on, Mila i Ešton razgovaraju. Lepa glumica koja je rođena u Ukrajini, takođe je objavila fotografiju.

- Njih dvoje su bili među prvima koji su odgovorili na našu tugu. Zahvalan sam na njihovoj podršci. Impresioniran sam njihovom odlučnošću. Oni nadahnjuju naciju - naveo je Zelenski u objavi, prenosi "24sata.hr".

U ponedeljak je ukrajinski predsednik govorio o raznim događajima u vezi sa ruskom invazijom, te je istakao da je razgovarao s poznatim glumačkim parom.

- Vi ste zvezdani par koji iskreno veruje u nas, u našu pobedu, u našu budućnost - rekao je Zelenski.

- Oni pomažu interno raseljenim izbeglicama prikupljanjem sredstava. Njih dvoje su već prikupili blizu 35 miliona dolara. Zahvalio sam im se u ime našeg naroda, u ime svih nas - dodao je Zelenski.

Volodimir Zelenski
foto: Printscreen/Facebook

Mila i Ešton prvobitno su obećali ranije ovog meseca da će osigurati tri miliona dolara donacija za pomoć Ukrajincima koji beže iz svoje zemlje. Bili su zaprepašćeni i "preplavljeni zahvalnošću", nakon što je više od 65.000 dobrovoljnih priloga stiglo čim su pokrenuli fond.

- Naš posao nije završen. Molim vas, nemojte prestati sa donacijama. Ovo je samo početak jako dugog putovanja - poručili su glumci.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:42

Potresan snimak! Ukrajina: Plamen odneo sve, vatrogasci se jedva izborili sa ovom pretnjom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track