ONA JE BILA MLADALAČKA LJUBAV MILOŠA BIKOVIĆA: Glumac gubio glavu za prelepom pevačicom koja je TRAGIČNO izgubila život!
Foto: Printscreen

TRAGEDIJA

ONA JE BILA MLADALAČKA LJUBAV MILOŠA BIKOVIĆA: Glumac gubio glavu za prelepom pevačicom koja je TRAGIČNO izgubila život!

Pop kultura -

Prelepi glumac Miloš Biković san je svih snova za mnoge pripadnice nežnijeg pola, a iako nije pravi ženskaroš, svakako da i on voli društvo lepih žena.

Biković oduvek ume da nađe pravu lepoticu za sebe, a to je dokazala i sinoćna epizoda emisije "Amidži šou" u kojoj je popularni glumac otkrio na koga se ložio kada je bio mlad.

Miloš Biković
foto: RTS Printscreen

Naime, Biković je odgovarajući na pitanje voditelja Ognjena Amidžića priznao da je u mladosti jako voleo Ejpril O Nil, te da mu je ona bila prva fantazija, a neostvarena želja mu je bila naša poznate pevačica:

- Sa domaće javne scene sam se ložio na Kseniju Pajčin - otkrio je Miloš Biković u emisiji ''Amidži šou''.

Ksenija Pajčin

Ksenija je bila jedna od najlepših žena sa estrade i mnogi muškarci su je obožavali, a tragično je izgubila život kada je 16. marta 2010. godine njen tadašnji dečko, Filip Kapisoda izvršio ubistvo i samoubistvo. Beživotna tela Ksenije i Filipa nađena su u njenom stanu, a našla ih je Ksenijina majka.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:06

Porodica Atanasković o presudi za ubistvo njihvog sina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track