PORODIĆE SE U BAZENU, A DRUGARICE ĆE ČEKATI U SPA CENTRU! Rijanini planovi za rađanje ostavili svet BEZ TEKSTA: Prava PSIHO MAMA!
Foto: Profimedia

ISPLANIRANO U DETALJ

PORODIĆE SE U BAZENU, A DRUGARICE ĆE ČEKATI U SPA CENTRU! Rijanini planovi za rađanje ostavili svet BEZ TEKSTA: Prava PSIHO MAMA!

Pop kultura -

Pevačica Rijana je mesecima krila i ćutala o novostima, pa je nedavno šokirala javnost kada je sa velikim golim trudničkim stomakom i svojim momkom ASAP Rokijem pojavila na ulicama Nju Jorka za paparaco fotografije.

Rijana
foto: Profimedia

Nakon ovoga pevačica ne prestaje da pokazuje trudnički stomak, a to što je mesecima krila trudnoću, ne znači da se nije pripremala za majčinstvo. Upravo je suprotno, prema pisanju stranih medija koji pišu kako je Riri odavno isplanirala i porođaj i ceo scenario koji će nakon toga uslediti.

Rijanu će porađati najbolja prijateljica, koja je inače doktorka, a porođaj će se odvijati u luksuznom bazenu namenjenom za porođaje. Ostale prijateljice će dok budu čekale da beba dođe na svet imati priliku da uživaju u spa tretmanima.

Za Rijanu je ovo najbitniji dan u životu, zato ništa nije prepuštala slučaju, a nakon porođaja će uslediti slavlje.

Pevačica želi da sve bude magično ovoga dana, zbog čega će sa njom biti prijatelji, porodica i svi ljudi do kojih joj je stalo.

Riri je nedavno izjavila da će biti "psiho mama".

- Pričaš o mom detetu, gotovo je - rekla je jednom prilikom Rijana želeći da naglasi kako će biti zaštitnički nastrojena.

Kako god neke majke gledale na ovu situaciju, Rijana je definitivno bila kreativna u ovom slučaju i napravila korak dalje, da ovaj dan učini dosta prijatnijim sebi, ali i svojim prijateljima i članovima porodice.

Rijana će se poroditi u svojoj vili na Barbadosu. Pevačica je nakon neuspelih veza sada konačno srećna sa novim izabranikom reperom ASAP Rokijem.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:04

Maja Berović trudnoća

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track