KONSTRAKTA POSLALA VAŽNU PORUKU EVROVIZIJI! Odgledali video, pa usledio NEVEROVATAN odgovor: Evo šta misle o zdravoj umetnici!
Foto: Nenad Kostić

FANOVI ODUŠEVLJENI

KONSTRAKTA POSLALA VAŽNU PORUKU EVROVIZIJI! Odgledali video, pa usledio NEVEROVATAN odgovor: Evo šta misle o zdravoj umetnici!

Pop kultura -

Pevačica Ana Đurić Konstrakta pobedila je 5. marta na takmičenju "Pesma za Evroviziju '22" i tako dobila šansu da sa svojom pesmom "In corpore sano" predstavlja Srbiju u Torinu.

Konstrakta, Ana Đurić, Pevačica, Takmičenje, Intervju
foto: Printscreen YT

Njena popularnost raste iz dana u dan, a na društvenim mrežama pravi je hit. Konstrakta naporno radi na pripremama za nastup, a sada je shvatila da je do takmičenja ostalo još samo prdeset dana, te je rešila da se javno obrati evrovizijskim fanovima i organizatorima takmičenja i tako im pošalje važnu poruku.

- Zdravo, moje ime je Konstrakta i predstavljaću Srbiju na ovogodišnjoj Evroviziji. Shvatila sam da je ostalo još samo 50 dana do takmičenja, pa vam predlažem da pročitate tekst pesme "In corpore sano", tako se zove moja pesma, i da "zakopate duboko", pa u Torinu možemo zajedno odgovoriti na neka pitanja o njoj - poručila je srpska predstavnica u Tiktok videu koji je objavljen na zvaničnoj stranici Evrovizije.

@eurovision It has came to our mind that Konstrakta is one of the coolest people ever ???? Keep your hands clean and celebrate the countdown to #Eurovision2022! #ESC2022 #Eurovision ♬ original sound - Eurovision

U opisu videa, u kome Konstrakta pere ruke i izgovara ove reči, napisane su izuzetno lepe reči na račun naše predstavnice:

- Shvatili smo da je Konstrakta jedna od "najkul" osoba ikada. Neka vam ruke budu čiste i slavite odbrojavanje do početka Evrovizije.

Bonus video:

03:22

OVA POZNATA PEVAČICA JE MAGIJSKI NAJZAŠTIĆENIJA NA ESTRADI! Vesna Rivas u programu uživo OTKRILA ime, svi u studiju ZANEMELI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track