DUDU PIROĆANKU NE ZANIMA BEOGRAD! Glumica odustala od života pod svetlom reflektora, pa se posvetila svojoj navećoj ljubavi!
Foto: Printskrin Youtube

zNATE LI GDE JE

DUDU PIROĆANKU NE ZANIMA BEOGRAD! Glumica odustala od života pod svetlom reflektora, pa se posvetila svojoj navećoj ljubavi!

Pop kultura -

Popularne serije "Stižu dolari", "Porodično blago" i "Srećni ljudi" nasmejavale su mnoge generacije svojim neverovatnim pričama, ali i fantastičnim glumcima koji su ih obeležili.

Glumica Katarina Vićentijević, koju mnogi danas pamte po ulogama Zaze i Dude u pomenutim serijama, bila je u to vreme jako popularna i mnogima je bilo žao kada se povukla iz javnog života.

Katarina Vićentijević, Zaza
foto: Youtube

Sada, sa svoje 52 godine, Katarina je i dalje u glumi, ali se više ne bavi ulogama u TV serijama, već radije bira da podučava mlađe generacije. Ona je diplomirala glumu u Novom Sadu, a nakon neverovatno uspešnog početka karijere vratila se u svoj rodni grad Valjevo, gde živi i danas.

- Sve vreme sam aktivno u glumi, iako široki auditorijum to ne vidi, jer nisam u Beogradu i ne pojavljujem se na televiziji - objasnila je glumica jednom prilikom.

Katarina Vicentijevic
foto: Printscreen/Televizija Valjevo Plus

Naime, ona radi i danas kao profesor glume i kulture govora, a i dalje je veoma posvećena pozorištu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:30

Glumica naučila još jedan stari zanat

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track