OD HEROINA DO ANTIDEPRESIVA! Nezvanično potvrđen uzrok smrti Tejlora Hokinsa: Bubnjar u krvi imao 10 različitih OPIJATA i lekova?
Foto: Printcreen Youtube

NEZVANIČNO

OD HEROINA DO ANTIDEPRESIVA! Nezvanično potvrđen uzrok smrti Tejlora Hokinsa: Bubnjar u krvi imao 10 različitih OPIJATA i lekova?

Pop kultura -

Bubnjar popularne grupe Foo Fighters, Tejlor Hokins juče nas je tragično napustio, čime je fanovima ove grupe širom svet ostalo slomljeno srce.

Kancelarija kolumbijskog državnog tužitelja nije službeno proglasila uzrok smrti, ali su lokalni mediji pozivajući se na bliske izvore istrazi objavili da se radi o predoziranju heroinom i kombinacijom antidepresiva i benzodiazepina.

Tejlor Hokins
foto: Profimedia

- Toksikološkom analizom dosad je otkriveno deset supstanci u telu Tejlora Hokinsa, uključujući opijate, antidepresive, anksiolitike i marihuanu- objavile su kolumbijske vlasti.

Mediji su takođe objavili da je bubnjar pronađen mrtav u svojoj sobi u hotelu "Casa Medina" nakon što je nazvao recepciju i žalio se na bolove u grudima. Hitna pomoć ga je, međutim, zatekla bez znakova života. Hokins je i ranije imao problema sa drogom, a kako prenose mediji on je pre dvadeset godina jedva preživao predoziranje.

Tejlor je bio bubnjar u bendu Foo Fighters od 1997. godine, a pre toga svirao je sa još jednom veliko zvezdom, Alanis Moriset.

(Kurir.rs/Indeks.hr/Hina)

Bonus video:

02:20

Kao Kao Bend - Radi Vino

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track