00:45

SKANDAL NA DODELI OSKARA: Vil Smit zavalio šamarčinu Krisu Roku

SKANDAL TRESE PLANETU

ŠOK, NEVERICA I VILICA DO PODA: Kamera uhvatila REAKCIJE GLUMACA nakon što je Smit OŠAMARIO Roka! Svi pričaju o faci NIKOL KIDMAN

Pop kultura -

Očekivano, incident s 94. dodele Oskara je postao viralan, te su odmah pošto je Vil Smit ošamario Krisa Roka, krenuli i komentari na Tviteru. Gledaocima je posebno bila zanimljiva reakcija glumice Nikol Kidman, koja je sve u neverici gledala otvorenih usta.

Osim nje, oni koji su pažljivo pratili ceremoniju, uspeli su da ovekoveče i reakcije ostalih glumaca, koje su bile slične onoj kakvu je imala Nikol Kidman.

Nikol Kidman
foto: Profimedia

Sve se dogodilo kada je Kris Rok predstavljao najbolji dokumentarni film na dodeli Oskara, našalivši se usput na račun obrijane glave Džejde Pinket Smit tako što ju je uporedio je s izgledom Demi Mur u filmu “G.I. Jane.”

Rok je rekao da jedva čeka da vidi Pinket Smit, koja ima alopeciju, kako glumi u filmu “G.I. Jane 2”, što je navelo Smita da se popne na binu i udari Roka.

Smit se vratio na svoje mesto i povikao:

- Čuvaj ime moje žene dalje od je*enih usta!

Budući da prenos u Americi ide s odlaganjem od nekoliko sekundi, na ABC-u su uspeli da ugase zvuk, pa njihovi gledaoci nisu mogli da čuju Smitove psovke, ali zato su ih čuli gledaoci u ostatku sveta.

Smit je nakon incidenta osvojio nagradu za najboljeg glumca za film "Kralj Ričard" i kroz suze uputio izvinjenje u svom govoru. - Želim da se izvinim Akademiji. Želim da se izvinim svim svojim kolegama, nominovanima. Ovo je predivan trenutak i ne plačem zbog osvajanja nagrade. Ne radi se o osvajanju nagrade za mene. Radi se o tome da možete da sve ljude možete da obasjate - rekao je Smit.

Vil Smit, Kris Rok, Oskar 2022, šamar
foto: Profimedia

Između šamara i pobede za najboljeg glumca, Smit se sastao s Denzelom Vošingtonom. Dobitnik Oskara u filmu “Glory” i “Training Day” udelio je Smitu savet:

- U svom najvišem trenutku, budi oprezan, tada đavo dolazi po tebe.

Džejda Pinket Smit je prošle godine objavila da je obrijala glavu nakon što se borila s alopecijom. Nakon što ju je Rok spomenuo, ona je viđena kako se ne smeje i koluta očima.

šamar, Oskar, Vil Smit, Kris Rok, Džejda Pinket Smit
foto: Youtube Printscreen

O celom incidentu se oglasila i Policijska uprava Los Anđelesa.

- Istražni subjekti LAPD-a svesni su incidenta između dve osobe tokom programa dodele Oskara. U incidentu je jedna osoba ošamarila drugu. Osoba koja je uključena odbila je da podnese policijsku prijavu. Ako uključena strana želi policijsko izvešće kasnije, LAPD će biti na raspolaganju da dovrši istražno izvješće - stoji u saopštenju Policijske uprave Los Anđelesa.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:45

SKANDAL NA DODELI OSKARA: Vil Smit zavalio šamarčinu Krisu Roku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track