GOTOVO NIKO NE ZNA DA JE ON NJEN MUŽ: Gorica Popović je u srećnom braku s POZNATIM MUZIČAREM, za njegov rad nema ko nije čuo FOTO
Foto: Stefan Jokić

znate li o kome je reč?

GOTOVO NIKO NE ZNA DA JE ON NJEN MUŽ: Gorica Popović je u srećnom braku s POZNATIM MUZIČAREM, za njegov rad nema ko nije čuo FOTO

Pop kultura -

Glumica Gorica Popović jedna je od najboljih u svojoj branši. Osim izuzetne karijere, glumica se trudi da se za njeno ime ne vezuje nikakav skandal zbog čega uspešno čuva svoj privatni život daleko od očiju javnosti. Međutim, malo ko zna da je i njen muž, Nenad Petrović deo javne scene.

Nenad je inače poznati alt-saksofonista, džez muzičar, kompozitor i član grupe "Zabranjeno pušenje", sada već "No Smoking Orchestra".

On je sa Emirom Kusturicom i Neletom Karajlićem odsvirao preko 500 koncerata po celom svetu i važi za vrhunskog muzičara. Gorica je jednom prilikom veoma kratko prokomentarisala svog supruga i jasno stavila do znanja da ne želi da priča o tome u medijima.

- Zajedno smo petnaest godina i imamo skladan brak. Toliko vam o njemu mogu reći, dosta vam je i to jer drugi ne znaju ni toliko - rekla je tada glumica.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:29

POBEDIMO KORONU! Grad Beograd i Gorica Popović pozivaju sve da se VAKCINIŠU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track