ISPLIVAO SNIMAK IZ DRUGOG UGLA: Ovo je Džejdina PRVA REAKCIJA nakon što je njen muž OŠAMARIO Krisa Roka! Šta ovo treba da znači?!
Foto: Printscreen YT

ŠOK

ISPLIVAO SNIMAK IZ DRUGOG UGLA: Ovo je Džejdina PRVA REAKCIJA nakon što je njen muž OŠAMARIO Krisa Roka! Šta ovo treba da znači?!

Pop kultura -

Malo ko nije video snimak na kome Vil Smit na bini dodele Oskara šamara Krisa Roka zbog šale o obrijanoj glavi Džejde Pinket Smit, a društvenim mrežama počeo je da kruži video snimljen iz drugog ugla, koji prikazuje Džejdinu reakciju u trenutku kad se incident dogodio.

Video je snimljen s nepoznate lokacije iza Vilovog i Džejdinog stola u prvom redu, a počinje kada se Vil vraća s bine nakon što je udario Roka.

Dok je ostatak publike zapanjeno pokušavao da procesuira šta se dešava, izgledalo je kao da se Džejda smeje.

Kada se Vil vratio na svoje mesto, Džejda je nastavila da ga posmatra u tišini dok je dobacivao psovke Roku. U trenutku kad je Rok noć dodele opisao kao "najbolju u istoriji televizije", aplaudirala je i nagnula se napred glasno se smejući.

Ne zna se ko je snimio video Džejdine reakcije, ni ko je naknadno podelio snimak na društvenim mrežama.

Vil Smit
foto: Profimedia

Podsetimo, Kris Rok je kroz šalu rekao da jedva čeka da vidi Džejdu Pinket Smit u filmu "G.I. Jane 2". To je bila šala motivisana novom frizurom Pinket Smit, koja je obrijala glavu. Na to je Smit ustao, popeo se na binu i ošamario Roka, da bi se vratio na svoje mesto urlajući da ne "uzima ime njegove žene u usta".

"O, vau, Vil Smit me upravo prebio", rekao je Rok nakon incidenta. Kasnije su se pojavili i snimci na kojima kolege smiruju uznemirenog Smita, koji je 20 minuta kasnije primio Oskara, te se u govoru izvinio Akademiji.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:45

SKANDAL NA DODELI OSKARA: Vil Smit zavalio šamarčinu Krisu Roku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track