GORITE KUČ*INI SINOVI, GORITE: Kris Rok se već 26 godina podsmeva Džejdi, a kada ju je napao PRVI put, ceo svet je bio U ŠOKU!
Foto: AP/Chris Pizzello, EPA/Nina Prommer

UŽASNO

GORITE KUČ*INI SINOVI, GORITE: Kris Rok se već 26 godina podsmeva Džejdi, a kada ju je napao PRVI put, ceo svet je bio U ŠOKU!

Pop kultura -

Ova nedelja počela jako napeto za komičara Krisa Roka i glumca Vila Smita, s obzirom da je glumac lupio šamar Roku, nakon što je komičar napravio neumesnu šalu na račun njegove supruge, Džejde Panket Smit.

Od tog momenta ne prestaje da se priča o ovom skandalu koji je obeležio 94. dodelu Oskara, a mnogi su se prisetili da se Rok ruga Džejdi već skoro dve decenije. Naime, već smo pisali o Rokom komentaru na Džejdin bojkot Oskara 2016. godine, kada je voditeljka rešila da stane na stranu svog supruga koji nije bio pozvan na ceremoniju.

Ipak, Džejdin i Rokov sukob traje već 26 godina. Te davne 1996. godine Džejda je bila jedno od učesnica protesta "Marš milion žena" tokom kog se u jednom od filadelfijskih parkova, zajedno sa drugim ženama, borila za prava crnih žena u Americi.

Položaj crnih žena u Americi tada je još uvek bio veliki problem, a Džejda je želela da, kako je i sama crna, pruži podršku ženama koje nisu toliko srećne kao ona, te da javnosti skrene pažnju na taj ogroman problem.

- Ovde sam danas jer je ovo akt koji pokazuje snagu žena - rekla je Džejda, a Rok, takođe crnac, rešio je da je ismeva napravivši kompilaciju u kojoj Džejda umesto svog govora viče na publiku uz reči:

- Gorite kučkini sinovi, gorite!

Ovaj skeč, Kris je prikazao u drugoj sezoni svog šoua, zanemarivši potpuno cilj takvog jednog protesta i ignorisavši problem sa kojim se suočavaju ljudi koji su isti kao on, a sa godinama je samo nastavio da napada Džejdu. Kako je ovaj prvi njihov sukob izgledao možete pogledati u videu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:28

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track