DA LI JE SVE U REDU SA OVOM ŽENOM? Madona objavila snimak golih grudi, a onda je LJUBILA EKRAN! Fanovi u NEVERICI (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

ne liči na sebe

DA LI JE SVE U REDU SA OVOM ŽENOM? Madona objavila snimak golih grudi, a onda je LJUBILA EKRAN! Fanovi u NEVERICI (VIDEO)

Pop kultura -

Kraljica popa Madona (63) ne prestaje šokirati svoje fanove na društvenim mrežama. Ovog puta objavila je video u kojem izgleda potpuno neprepoznatljivo.

Mnogima je zapao za oko njen "zaleđen izgled", I da više ne može normalno micati lice.

Naime, pevačica u TikTok videu prvo prekriva grudi, a zatim ljubi ekran. Odevena je u prozirnu mrežastu majicu, pa je tako u prvi plan stavila gole grudi.

Mnogi njeni pratioci se pitaju gde je nekadašnja pop diva nestala, a neki su je usporedili i sa Donatelom Versače.

- Samo ću se setiti kako je izgledala 90-ih. Bila je ikona - napisao je jedan od fanova.

- Oh, Donatela Versače, šta se ovde događa? - Jesi li dobro Madonna? - Ovo je tužno, šta ti je s licem? - pisali su joj ispod videa.

Ovo nije prvi put da je šokirala svojim izgledom na društvenim mrežama. Tako je ranije, objavila niz fotografija u različitim seksi pozama dok je na sebi nosila mrežaste čarape, kaput i kapu u vojnom stilu.

Jedina odeća koju je nosila ispod kaputa bilo je donje rublje u kojem joj je zadnjica došla do izražaja.

Madona
foto: Profimedia

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

01:08

HOĆU DA BUDEM ZVEZDA KAO MADONA! Didi slavi 33. rođendan! Planirala proslavu za 1.000 ljudi a muž će joj priredio nešto GALA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track