TVRDI DA NIŠTA NIJE RADILA NA SEBI, A NE MOŽE DA POMERA LICE: Za Nikol Kidman se priča da je uložila MILION DOLARA da ostane MLADA
Foto: Profimedia

šuška se, šuška

TVRDI DA NIŠTA NIJE RADILA NA SEBI, A NE MOŽE DA POMERA LICE: Za Nikol Kidman se priča da je uložila MILION DOLARA da ostane MLADA

Pop kultura -

Nikol Kidman nedavno je oduševila modni svet, pojavivši se na dodeli Oskara u nežnoj, otmenoj Armani kreaciji od plavog satena koja savršeno odgovara njenom damskom stilu. Međutim, glumica je takođe iznenadila javnost zamrznutom mimikom i licem na kome nema nijedne bore.

Na fotografijama sa same dodele jasno je da Nikol praktično ne može da pomera lice, te je sasvim očigledno da je u očuvanje njenog mladolikog lika prste umešala plastična hirurgija...

Nikol Kidman
foto: Profimedia

Ipak, glumica je u više navrata demantovala da je iko "prilazio" njenom licu, a čak se i pre nekoliko godina klela da nikada nije išla pod nož.

"Da budem iskrena, potpuno sam prirodna. Nema ništa na licu ili bilo gde drugde", prokomentarisala je svojevremeno Nikol.

Kasnije je ponovo potvrdila svoja uverenja, s tim što nije viš mogla da krije da je isprobala botoks, koji, doduše, ima prolazni efekat.

Nikol Kidman
foto: Profimedia

"Ništa nisam menjala na svom licu. Probala sam, nažalost, botoks, ali sam se izvukla iz toga i sada konačno mogu ponovo da pomerima svoje lice. Koristim kremu s visokim zaštitnim faktorom, ne pušim, ne pijem i to sa ponosom kažem. Svako može da učini sebi, svom telu šta god želi. Nemam sud o tome. Ali, ja lično verujem u fizičko zdravlje", rekla je ona jednom prilikom.

Da li kreme i izostanak alkohola zaista imaju ovakav efekat - ne možemo da tvrdimo, ali su spekulacije o estetskim zahvatima slavne 54-godišnjakinje veoma glasne u Holivudu.

Nikol Kidman
foto: Profimedia

Naime, još 2017, nakon što se na tadašnjoj dodeli Oskara pojavila sa potpuno glatkim licem,pričalo se da je potrošila čak milion dolara na tajni veliki "remont" kod plastičnog hirurga.

Ipak, Kidmanova je do dana današnjeg ostala verna svojim izjavama da stari prirodno i nikada nije priznala da koristi botoks ili da se podvrgla zatezanju lica. Ističe da je tajna njenog izgleda u vitaminima koje svakodnevno pije, stalnoj hidrataciji, zaštitnom faktoru, meditaciji, vežbanju, balansiranoj ishrani...

Nikol Kidman
foto: Profimedia

"Izgleda sveže, ali sve je to posledica injekcija koje ubrizgava u lice i vrat, a koje licu vraćaju mladolik izgled", prokomentarisao je jednom estetski hrurg za američke medije.

(Kurir.rs/Blic Žena)

Bonus video:

01:40

DR KRISTINA ŠOKIRALA: BOTOKS JE LEK, ON DOLAZI IZ PRIRODE! Savetuje da se daje i maloj deci

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track