ŠOK FOTKE SA VENČANJA KORTNI KARDAŠIJAN: Poznata rijaliti zvezda stala na LUDI KAMEN, a kad vidite šta je OBUKLA ŠOKIRAĆETE SE!
Foto: Profimedia

STVARNO?

ŠOK FOTKE SA VENČANJA KORTNI KARDAŠIJAN: Poznata rijaliti zvezda stala na LUDI KAMEN, a kad vidite šta je OBUKLA ŠOKIRAĆETE SE!

Pop kultura -

Rijaliti zvezda Kortni Kardašijan udala se pre svega par dana za svog izabranika Trevisa Barkera u Las Vegas.

Travis Barker, Kortni Kardašijan
foto: Profimedia

Do tajnog venčanja došlo je svega par sati nakon dodele Gremija, kada je par popio malo više tekile. Kako smo pisali tada, Kortni i Travis, kome je ovo treći brak, nisu dozvolili malobrojnim zvanicama da slikaju ceremoniju, te su poveli privatnog fotografa, a Kortni je sada na svoj instagram profil okačila slike i tako obradovala svoje fanove.

- Pronašla sam ovo u svom mobilnom telefonu. Jednom davno u jednoj dalekoj, dalekoj zemlji (Las Vegas) u dva sata ujutru, nakon epske noći i malo tekile, kraljica i njen zgodni kralj uputili su se do jedine otvorene kapelice gde ih je Elvis venčao (bez dozvole) - napisala je najstarija Kardašijanka uz 10 fotografija.

Kortni je za ovu specijalnu priliku obukla crne pantalone, žutu majicu na kojoj se nalazio veliki crni krst i kožnu jaknu, a sve to je ukrasila crnim naočarama za sunce i buketom crvenih ruža koje su bile pravi mali bidermajer.

Kako pojedni strani mediji nagađaju, Kortni Kardašijan je možda i trudna, ali uskoro će se i to saznati, kao i sve vesti u porodici Kardašijan, pre ili kasnije isplivaju na površinu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:15

Saša Matić stigao na venčanje Lukasovog sina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track