ISPLIVAO JOŠ JEDAN STARI SNIMAK GDE SE DŽEJDA PONAŠA ODVRATNO PREMA VILU: Tri godine je planirao nešto posebno, a ona ga ODUVALA!
Foto: Profimedia

jezivo

ISPLIVAO JOŠ JEDAN STARI SNIMAK GDE SE DŽEJDA PONAŠA ODVRATNO PREMA VILU: Tri godine je planirao nešto posebno, a ona ga ODUVALA!

Pop kultura -

Internetom se širi snimak reakcije Džejde Pinket Smit na rođendansku zabavu iznenađenja koju je njen suprug, glumac Vil Smit, planirao čak tri godine.

šamar, Oskar, Vil Smit, Kris Rok, Džejda Pinket Smit
foto: Youtube Printscreen

Naime, glumac je suprugu želeo da iznenadi pre deset godina, za njen 40. rođendan. Međutim, Džejdina reakcija nije bila onakva kakvu je Will očekivao. Naime, prilikom gostovanja u emisiji Red Table Talk par je ispričao o čemu je bila reč.

Vil Smit
foto: Profimedia

"Mislim da se prekretnica u našoj vezi dogodila kad sam napunila 40 godina. Tada sam imala krizu srednjih godina", rekla je Džejda.

"Da, tvoj 40. rođendan je bio prekretnica", dodao je Vil.

"Dan nakon Džejdinog 37. rođendana angažovao sam tim koji će organizovati proslavu njenog rođendana. To je trebala biti prava stvar", rekao je, a supruga ga je tada pogledala s razočaranim izrazom lica.

Vil je dodao kako se nadao da će je "izvući iz krize srednjih godina i da će iznenađenje biti njegov najlepši i najdublji iskaz ljubavi", ali tvrdi kako je Džejda mislila da je to sve samo "smešan prikaz njegovog ega". Dodao je kako se osećao slomljeno.

Vil Smit, Džejda Pinket Smit
foto: Profimedia

Mnogi ovu situaciju sada komentarišu na društvenim mrežama.

"Ponašaš se prema njoj kao prema kraljici, a ona prema tebi kao prema seljačini", "Ovo doista nije lepo. Godinama je planirao kako da joj ulepša rođendan, a onda su svi to izokrenuli i naterali ga da se oseća sebično", "Ovo je toliko toksična veza", "Vama treba bračni savetnik", "Kako je nezahvalna", samo su neki od komentara.

Vil Smit
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:28

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track