ZVEZDA VELIKOG BRATA TRAGIČNO PREMINULA: Podmukla bolest posle 31 godine odnela njen život, majka neutešna odbila da je sahrani!
Foto: Printscreen

STRAŠNO

ZVEZDA VELIKOG BRATA TRAGIČNO PREMINULA: Podmukla bolest posle 31 godine odnela njen život, majka neutešna odbila da je sahrani!

Pop kultura -

Zvezda Velikog Brata Niki Graham izgubila je prošle godine svoju 31-godišnju bitku sa poremećajem u ishrani kada joj je bilo tek 38.

Njena majka Sju, koja je tada rekla da joj je omiljeni posao bio da brine o svojoj krhkoj ćerki, odbila je da je sahrani. Odlučila je, naime, da telo svoje ćerke kremira kako bi njen pepeo uvek bio uz nju i Nikinu sestru. Takođe, kako se i prvi pomen približio, Sju je odlučila da u čast u svoje prerano preminule ćerke organizuje veliku "proslavu", jer nije u stanju da izgovori reč sahrana. A i želi da ćerki nadoknadi propušteno jer je prošle godine zbog epidemioloških mera poslednjem ispraćaju moglo da prisustvuje samo tridesetoro ljudi, piše "Sun".

- Na godišnjicu njenog napuštanja nas sedamdesetoro se okuplja na jednom mestu u Londonu. Zaista se radujem tome, jer zaista volim Nikine prijatelje - rekla je majka.

Nakon što je 32 godine negovala Niki, Sju i dalje drži svoju ćerku u blizini brinući o njenom pepelu. Bolest je, naime, pogodila učesnicu Velikog Brata iz 2006. godine dok se borila sa razvodom roditelja i dedinom terminalnom dijagnozom raka. Sju se seća:

- Nisam znala ništa o anoreksiji kada je Niki počela da pokazuje znake bolesti sa osam godina, samo da je pevačica Karen Karpenter iz grupe "The Carpenters" umrla od nje. U to vreme sam bila majka sa punim radnim vremenom i svako veče sam se starala da na stolu bude kuvano jelo.

Ono što je najčudnije bilo u čitavoj priči jeste to što Niki nikada nije bila izbirljiva po pitanju hrane.

- Volela je svu moju hranu, pa kada je prestala da jede, pomislio sam: "Odakle je ovo došlo? - priča neutešna mama Sju i priseća se:

- Prilikom njenog prvog prijema u bolnicu sa osam godina, bila je toliko slaba da se borila da se popne uz stepenice, a ja sam se već teška srca pripremala na razne ishode.

Niki nije mogla da se spasi, čak ni nakon 16 ili 17 prijema u bolnicu. Sju je, glasom isprekidanim od emocija, rekla:

- Niki je bila moj stalni posao i kada sam je izgubila, preko noći sam postala višak i ne znam kako da živim bez nje. Njen gubitak je bio ogroman, to je bila najteža stvar jer mi se život okrenuo naglavačke. Nije bilo lako, bila sam na kolenima i bilo je trenutaka kada sam znala da da nemam ćerku Natali i unuka Sanija, ne bih bila ovde, jer je preteško.

(Kurir/Blicžena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track