KAKVA TRANSFORMACIJA BRANISLAVA LEČIĆA: Posle duže MEDIJSKE ILEGALE glumac se pojavio na televiziji i svi primećuju VELIKU PROMENU
Foto: Printscreen Kurir TV

NIJE GA DUGO BILO

KAKVA TRANSFORMACIJA BRANISLAVA LEČIĆA: Posle duže MEDIJSKE ILEGALE glumac se pojavio na televiziji i svi primećuju VELIKU PROMENU

Pop kultura -

Glumac Branislav Lečić se nakon optužbi za seksualno zlostavljanje od strane glumice Danijele Štajnfeld povukao iz javnosti, te nekoliko meseci nismo imali prilike da ga vidimo u medijima, sve do sad.

Lečić se danas prvi put nakon izvesnog vremena pojavio u jutarnjem programu Kurir televizije u izdanju u kakvom ga dosad nismo videli.

Branislav Lečić, Kurir TV, redakcija
foto: Printscreen Kurir TV

Glumac je naime pustio bradu i tako potpuno promenio imidž, a osim brade, pustio je i kosu.

Podsetimo, Lečić se poslednji put u javnosti oglašavao u novembru prošle godine nakon što je Tužilaštvo odbacilo slučaj u kojem je glumica Danijela Štajnfeld optužila Lečića za silovanje, a apelaciono tužilaštvo odbilo prigovor njenih advokata.

Branislav Lečić, Kurir TV, redakcija
foto: Printscreen Kurir TV

Tada je, u ekskluzivnom gostovanju u emisiji "Usijanje" na Kurir televiziji glumac otkrio šta je prethodilo ovim optužbama.

Silovanje se, kako je tvrdila Danijela Štajnfeld, dogodilo 7. maja 2012, kad je Lečić, prema prethodnom dogovoru, trebalo da joj potpiše pismo preporuke za nastavak njene karijere u Americi. Međutim, u istrazi je otkriveno da je ovo pismo sačinjeno tek 14. juna iste godine.

Branislav Lečić
foto: Printscreen/Pink TV

Takođe u istrazi je dokazano da je Lečić 7. maja 2012, u vreme kada se navodno silovanje desilo, igrao predstavu na sceni JDP, nakon čega je bio u klubu sa tadašnjom suprugom.

(Kurir.rs)

Bonus video:

19:48

BRANISLAV LEČIĆ TVRDI DA JE DANIJELA ŠTAJNFELD MONTIRALA SNIMAK: Nisam jedini koga je OPTUŽILA ZA SILOVANJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track