NIJE TO BILO NIŠTA OTMENO! Dženifer Lopez otkrila DETALJE prosidbe i šta joj je Ben Aflek uradio! Upao u kupatilo dok se kupala!
Foto: Profimedia

ničim izazvan

NIJE TO BILO NIŠTA OTMENO! Dženifer Lopez otkrila DETALJE prosidbe i šta joj je Ben Aflek uradio! Upao u kupatilo dok se kupala!

Pop kultura -

Dženifer Lopez je imala najromantičniju prosidbu ikad. Kako je pevačica otkrila, Ben Aflek je kleknuo na jedno koleno i postavio pitanje na njenom "najdražem mestu na svetu".

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Pevačica i glumica otkrila je u svom biltenu "On The JLo" da joj se prošlog vikenda ostvario "najveći san" kada ju Aflek, niotkuda, zamolio da se uda za njega.

"U subotu uveče dok sam bila na mom omiljenom mestu na svetu (u penušavoj kupki), moja je lepa ljubav kleknula na jedno koleno i zaprosila me", otkrila je Lopez. "Bila sam potpuno nespremna i samo sam ga gledala u oči smešeći se i plačući u isto vreme, pokušavajući da shvatim činjenicu da se nakon 20 godina sve to ponovo događa, doslovno sam ostala bez reči, a on je rekao, ' je li to da?' Rekla sam DA, naravno, to je DA", napisala je 52-godišnja pevačica i nastavila.

"Smešila sam se tako jako i suze su mi se spuštale niz lice, osećala sam se tako neverovatno srećni i ispunjeno. Nije to bilo ništa otmeno, ali to je bila najromantičnija stvar koju sam mogla ikad da zamislim...samo mirno subotnje veče kod kuće, dvoje ljudi koji obećavaju da će uvek biti tu jedno za drugo. Dvoje vrlo srećnih ljudi. Koji su dobili drugu priliku za pravu ljubav."

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: Profimedia

Da podsetimo, Dženifer je nedavno za People govorila šta njihovu vezu sada čini drugačijom u odnosu od pre 18 godina, rekavši: "Sada smo stariji, pametniji smo, imamo više iskustva, na različitim smo mestima u našim životima, sada imamo decu i moramo biti veoma svesni tih stvari."

Lopezova je svoje blizance Emu i Maksa (14) dobila s bivšim suprugom Markom Entonijem. Ben deli troje dece, Vajolet, Serafinu i Semjuela sa svojom bivšom suprugom Dženifer Garner.

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:28

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track