SKARLET DŽOHANSON PROGOVORILA O S*KSU U LIFTU S BIVŠIM DEČKOM KATARINE RADIVOJEVIĆ: Skandal koji je tresao Holivud dobio epilog
Foto: EPA, Nemanja Nikolić

KONAČNO

SKARLET DŽOHANSON PROGOVORILA O S*KSU U LIFTU S BIVŠIM DEČKOM KATARINE RADIVOJEVIĆ: Skandal koji je tresao Holivud dobio epilog

Pop kultura -

Holivudska glumica koja je dva puta bila nominovana za Oskara, Skarlet Džohanson, zvanično je negirala stare glasine o tome da je jednom prilikom imala seks u liftu s kolegom Benisijom del Torom - iako ga nije imenovala.

"Bila je to glasina koja me je dugo vremena pratila", započela je svoje priznanje 37-godišnja glumica u jednom podkastu i nastavila:

"Ali uvek sam mislila da je to nemoguće. Uvek sam mislila: 'To bi bilo teško. Pa to vrlo kratko traje, logistički mi se činilo neprivlačno. Ja sam onaj tip osobe koja se boji da bude uhvaćena kako radim nešto što ne bi trebalo da radim. Tako da mi se zbog toga ta priča činila još apsurdnija."

Glasine o seksu u liftu navodno su potekle zbog jednog intervjua koji je 55-godišnji oskarovac dao za Esquire i pritom se ponašao pomalo stidljivo.

"Jesam li ikada imao seks u liftu sa Skarlet Džohanson nakon dodele nagrada?", ponovio je pitanje Benisio del Toro.

"Na neki način, znaš, ja, pa... Ne znam. Prepustimo to nečijoj mašti. Nemojmo to da promovišemo. Siguran sam da se tako nešto već događalo ranije. Možda ovo nije zadnji put", neodređeno je odgovorio slavni glumac.

Benisio del Toro
foto: Profimedia

Inače, čuveni oskarovac poreklom Portorikanac, bio je u vezi s glumicom Katarinom Radivojević, koja se zbog njega svojevremeno i preselila za Ameriku.

O svojoj vezi s njim pričala je samo jednom za medije.

"Moje pravilo glasi da svoju intimu čuvam za sebe, i to će zauvek biti tako. U pitanju je velika ljubav s moje strane, ali ja u ljubavi uvek dajem sve od sebe", ispričala je svojevremeno Katarina i otkrila da se njihova ljubav završila jer nije želela da pravi kompromise.

Gorki List, Katarina Radivojević
foto: Nemanja Nikolić

"Ono o čemu maštam i danas jeste da imam normalnu, zdravu, zaokruženu porodicu. Ne želim odnos s kompromisima. Znala sam šta hoću u tom trenutku i htela sam kompletnu priču, sve ili ništa. Kad sam shvatila da je to nemoguće, nastavila sam dalje", ispričala je glumica kako se njihova ljubav završila.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:16

NATAŠINI SINOVI LEPOTANI! Evo šta je glumica rekla o snajkama i o tome kakva će biti svekrva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track