AMBER HERD JE ŠEFICA IZ PAKLA, A DŽONI DEP JE GOSPODIN! Šok svedočenje bivše zaposlene: Vrištala je na mene i unosila mi se u facu
Foto: Profimedia

BUKTI RAT IZMEĐU BIVŠIH SUPRUŽNIKA

AMBER HERD JE ŠEFICA IZ PAKLA, A DŽONI DEP JE GOSPODIN! Šok svedočenje bivše zaposlene: Vrištala je na mene i unosila mi se u facu

Pop kultura -

Nastavljen je sudski proces između Amber Herd i Džonija Depa, koji je tuži za klevetu.

Zvezda filma "Aquaman" prikazana je kao šefica iz pakla, nakon svedočenja njene bivše lične asistentkinje na suđenju za klevetu glumice u Virdžiniji.

Kejt Džejms je za glumicu radila kao lična asistentica između 2012. i 2015. godine. Džejms je rekla da nikad nije svedočila svađi ili fizičkom nasilju među njima, niti je primetila ikakve tragove porodičnog nasilja. Međutim, ispričala je kako je Herd prema njoj kao šefica bila grozna, prenosi Insider.

Amber Herd
foto: Profimedia

Prema rečima asistentkinje, Herd je na nju vikala nakon što je ova odbila predlog godišnje plate od 50.000 dolara, što je upola manje od toga koliko se za taj posao inače plaća.

"Ustala je iz stolice i unela mi se u facu, bila je nekoliko centimetara od mog lica. Pljuvala je po meni dok je govorila i pitala me kako se usuđujem da tražim takvu platu", ispričala je bivša asistentkinja.

Opisala je incident u kojem je glumica na nju jednom prilikom vikala zato što je časopise ostavila negde u kući umesto da ih skladišti u garažu. Nije mogla da se priseti tačnih reči, samo je ispričala kako je Amber Herd vikala i vrištala, te iskazivala veliki bes.

Džejms je rekla da je Herd takođe redovno vikala na nju preko telefona i da joj je slala niz uvredljivih tekstualnih poruka, često u ranim jutarnjim satima.

O Džoniju Depu Kejt Džejms imala je samo pohvalne reči. Prema njoj se, kako kaže, uvek ponašao kao pravi južnjački gospodin, a napomenula je kako joj se već na prvu činio tihim i smirenim čovekom. Istakla je da je godinama zbog posla bila u kontaktu s njim i da nikad nije čula da je prema nekome bio nepristojan ili da je vikao.

Džoni Dep
foto: Profimedia

Takođe je rekla da se Dep zainteresovao za njenog sina, koji je imao 4 godine kada je počela da radi s Amber. Džejms kaže da je Dep njenom sinu davao časove gitare i donosio mu poklone s godišnjih odmora.

Kada je došao red da Kejt Džejms odgovara na pitanja advokata Amber Herd, oni su svojim ispitivanjem pokušali da je prikažu kao ogorčenu bivšu zaposlenu.

Herd je otpustila Džejms iznenada, bez prethodne najave, a asistentkinja je priznala da joj je to bio finansijski šok. Ostala je bez posla, a morala je da vraća rate za hipoteku.

Priznala je i kako je, nakon što je dobila otkaz, nastavila da komunicira s Depom. Našli su se nakon što joj je Dep poslao poruku da će zajedno "srediti" Amber Herd, ali nije mogla da se seti tačnih detalja razgovora.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

00:29

FANOVI VRIŠTE U TRANSU! DŽONI DEP STIGAO U PREDSEDNIŠTVO: Evo šta je na samom početku uradio slavni holivudski šmeker!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track