PREMINUO POZNATI HOLIVUDSKI GLUMAC: Helen Miren mu bila maćeha, a proslavio ga film Zgodna žena
Foto: Printscreen/Instagram

velika tuga

PREMINUO POZNATI HOLIVUDSKI GLUMAC: Helen Miren mu bila maćeha, a proslavio ga film Zgodna žena

Pop kultura -

Glumac i vlasnik nekoliko klubova, Rio Hakford, preminuo je u 53. godini. Uzrok njegove smrti još nije otkriven, ali njegov brat Aleks Hakford za strane medije otkrio je kako je Rio umro u Hanington Biču nakon što je već neko vreme bio bolestan.

Rio je najstariji sin redatelja Tejlora Hakforda, koji ga je dobio s prvom suprugom Džordži Lovres, a posinak je poznate britanske glumice Helen Miren. Glumio je u brojnim filmovima i serijama, a bio je i vlasnik niza noćnih klubova i kafića širom SAD.

Glumačku karijeru započeo je manjom ulogom u klasiku "Zgodna žena" 1990. godine, a pojavio se u nekoliko serija odmah nakon toga.

Poslednjih godina nije imao veće uloge, ali nedavno se na velika vrata hteo vratiti pred kamere. Pojavio se kao menadžer u seriji "Pam & Tommy" i to mu je ujedno poslednja uloga. Glumiio je i u "The Mandalorian".

Brojne kolege i prijatelji opraštaju se od njega na društvenim mrežama. "El Rio", napisala je u opisu njegove fotke Helen Miren, a počast su mu dala mnoga poznata lica i svi su izrazili veliku žalost zbog njegove smrti.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:09

Proleće u Kini

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track