MUŽ NINE JANKOVIĆ JE BRAT OVE NAŠE POPULARNE GLUMICE: Ovo je ISTINA sa svim DETALJIMA o braku prelepe glumice i Mateje!
Foto: Damir Dervišagić

BILA JE ISKRENA

MUŽ NINE JANKOVIĆ JE BRAT OVE NAŠE POPULARNE GLUMICE: Ovo je ISTINA sa svim DETALJIMA o braku prelepe glumice i Mateje!

Pop kultura -

Nina Janković sa uspehom se nosi sa ulogom majke, supruge i glumice već nekoliko godina. S uspehom žonglira privatni i poslovni život, jer kako i sama kaže, ima veliku podršku supruga Mateje Dičića.

- Baš se trudim da uskladim privatne i poslovne obaveze. Ali imam oslonac i pomoć svog supruga i to mi je nešto najvažnije i najznačajnije za ovaj period - kaže Nina Janković koju ćemo uskoro gledati u glavnoj ulozi u filmu “Indigo kristal”.

Nina Janković, Miodrag Radonjić
foto: Damir Dervišagić

Ona je istakla da je ovo prvi projekat koji je prihvatila bez čitanja scenarija.

Film je snimala u svom rodnom Šapcu i kako je rekla ne seća se da su pre ovog bili snimani filmovi u ovom gradu.

- Igram Maju, profesorku hemije, koja započinje ljubavni odnos sa svojim drugom iz detinjstva i najveći problem je što bi i ranije bili par ali, on je najbolji drug njenog brata. Posle njegovog izlaska iz zatvora započinju romansu - rekla je Jankovićeva.

Napomenula je da je zahvalna ekipi što su promenili ime njenog lika iz Milica u Maja, pošto je to ime njene drugarice koja je preminula mesec dana pre početka snimanja.

Zanimalo nas je šta se krije iza ovog intrigantnog naslova.

Nina Janković, Mateja Dičić
foto: Printscreen/Instagram

- Krije se priča o indigo i kristalnim generacijama. Ja sam indigo dete, a moje mlađe kolege su kristalna generacija, koja je sve aktuelnija i mislim da će sve više i više biti tema. Pogotovo nas roditelja jer će i nama deca odrasti i ući u te godine - ispričala je za "Blic" glumica.

Direktni partner u ovom filmu joj je bliski prijatelj i kum Miodrag Radonjić sa kojim joj je bilo pravo uživanje u radu.

Na pitanje da li je zadovoljna brojem kvalitetnih ženskih uloga u domaćem filmu i serijama, Nina odgovara:

- Ima uloga i puno se snima, ali bi moglo da bude više. Mislim da se rade dobri projekti, i za svakog ima po nešto, jedini problem je što nema baš uvek vremena da se pogleda sve. Ja prva zbog obaveza i dece ne stižem, a nema platforme na kojoj je sve to objedinjeno.

Nina Janković
foto: Nemanja Nikolić

Nina je sa ekonomistom Matejom Dičićem već devet godina u ljubavi, a iz ovog braka oni imaju sina Vukašina i ćerku Ivanku.

Mateja je Ninu verio u novogodišnjoj noći 2013. godine, a već sledeće godine venčali su se u crkvi Svetog Marka u Beogradu. Ono što malo ko zna jeste da je Ninin suprug Mateja brat od ujaka njene koleginice Tamare Dragičević, pa se par verovatno tako i upoznao.

Ljubav sa Matejom joj je kao bajka, pa glumica priznaje da su poštovanje i razumevanje jedna od stavki koje čine njihovu zajednicu stabilnom.

- Čar našeg braka jeste u tome što se mi i dalje zabavljamo. U tom smislu, ništa se nije promenilo - rekla je ranije za “Stori” glumica, koja je dodala da su se neke stvari između njih iskristalisale, te sada više uživaju u zajedničkom vremenu.

Nina Janković
foto: ATA Images

Kod Mateje volim njegovu duhovitost, harizmu i to što u svakom trenutku zna kako treba da reaguje. Divan je, nežan i pažljiv - naglasila je ona.

Nina je ranije govorila da nije osoba koja voli preterano noćne izlaske i da je sada fokusirana na svoju porodicu.

- Ja sam porodični tip tako da mi brak jako prija i smatram da je došlo vreme i za proširenje porodice. Prethodne dve godine sa Matejom pamtim samo po lepim stvarima koje su nam se događale, a pre svega po putovanjima. Oboje smo prilično zaposleni tako da u Beogradu nemamo priliku da provodimo zajedno onoliko vremena koliko bismo želeli, jer nam to što se viđamo posle posla nije dovoljno. Odlazak na odmor uvek je prilika da po čitav dan budemo upućeni jedno na drugo, što najviše volimo.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

00:30

Glumica naučila još jedan stari zanat

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track