NE MOGU VIŠE DA ŽIVIM OVAKO: Isplivale poruke Džonija Depa o bivšoj ženi! Sve izlazi NA VIDELO! Sledi OBRT na sudu!
Foto: Profimedia

SAGA SE NASTAVLJA

NE MOGU VIŠE DA ŽIVIM OVAKO: Isplivale poruke Džonija Depa o bivšoj ženi! Sve izlazi NA VIDELO! Sledi OBRT na sudu!

Pop kultura -

Suđenje slavnog glumca Džonija Depa protiv bivše supruge Amber Herd, koju je tužio za klevetu, poprimiće još dramatičniji zaokret nakon što glumac sam posvedoči na sudu. Kako saznaje Page Six, zvezda filma "Pirati s Kariba" lično će svedočiti u pravnoj bici vrednoj 50 miliona dolara protiv bivše supruge, a nekadašnji supružnici direktno će se suočiti u sudnici.

Dep, naime, tuži Herd za klevetu zbog članka iz 2018. godine koji je napisala za Washington Post u kojem je pisala da je preživela porodično nasilje. Iako ga nije direktno imenovala u članku, Dep, koji je s Herd bio u braku od 2015. do 2017, navodi da je njegova bivša supruga izmislila optužbe o zlostavljanju kako bi pokušala da postigne veliku brakorazvodnu nagodbu, a sve je to naštetilo njegovoj karijeri.

Dizni je, naime, izbacio Depa iz filma "Pirati s Kariba", u kojem je igrao kapetana Džeka Sperova. U međuvremenu, Herd se nepokolebljivo drži svoje strane priče, te tvrdi da je rekla istinu i tuži Depa za 100 miliona dolara.

Amber Herd
foto: Profimedia

Suđenje slavnog para započelo je prošle nedelje, a advokat Amber Herd, Ben Rotenborn, rekao je da će dokazi pokazati da je njegova klijentkinja pretrpela "različite oblike" porodičnog zlostavljanja od strane Depa, uključujući fizičko, emocionalno, verbalno i psihičko zlostavljanje, kao i "seksualno nasilje". Dep te optužbe snažno poriče i naziva i fikcijom.

Na suđenju je pušten i unapred snimljen video iskaz dr Dejvida Kipera, lekara s Beverli Hilsa koji leči slavne osobe od ovisnosti. Dep je Kipera angažovao u maju 2014. kako bi mu pomogao da izleči njegovu ovisnost o opijatima. Takođe mu je pomogao s detoksikacijom na Bahamima.

Doktor Kiper je na sudu izjavio da je njegova početna dijagnoza za Depa bila "ADHD, bipolarni poremećaj 1, depresija, nesanica, hronični poremećaj zloupotrebe supstanci, te hronični refluks."

Amber Herd, Džoni Dep
foto: Profimedia

Zatim je bio upitan za poruke koje je razmenjivao sa slavnim glumcem u martu 2015, kada mu je Dep navodno napisao: "Hej, jeb*te, opet se dogodilo. Ne mogu ovako da živim. Ona je puna s*anja kao punjena božićna guska. Završio sam s njom. Više ne mogu!!!"

Zatim se te poruke nastavljaju:

"Stalne uvrede koje dobijam od ove zlonamerne i osvetoljubive ku*ke!!! Znate šta je mnogo štetnije od njenog otrovnog i ponižavajućeg obrasca ponašanja? Njene užasne i namerne tirade kojima želi da me povredi i njen prokleto šokantan tretman prema čoveku kojeg bi trebala da voli više od svega."

"Evo kako stoje stvari, prijatelju... Njena opsesija samom sobom je puno važnija. Ona je tako je*eno ambiciozna!!! Toliko očajnički želi uspeh i slavu. Verovatno sam zato u njenoj šaci, prijatelju. Verovatno je zato mene odabrala, prijatelju. Zakačila se za mene jer sam bio tužni starac. Tužan sam..."

Džoni Dep, Amber Herd
foto: Profimedia

Tokom davanja iskaza Depovim advokatima na suđenju, Kiper je rekao da je počeo da leči Herd nakon avgusta 2014, kada je Dep obavio detoksikaciju na svom privatnom ostrvu na Karibima. Jedan od Depovih advokata upitao ga je: "Da li je Herd ikad tražila lečenje zbog povreda uzrokovanih porodičnim zlostavljanjem?" Kiper je na to odgovorio: "Ne, nije."

"Da li je ikada tražila lečenje zbog povreda koje joj je napravio gospodin Dep?", nastavio je dalje advokat. "Ne, nije", odgovorio je dr Kiper. Zatim je advokat pritisnuo dr Kipera pitanjem da li mu je Herd ikada priznala da ju je Dep zlostavljao, a on je odgovorio: "Ne, nije", te je dodao da nikada nije svedočio Depovom fizičkom zlostavljanju Herd, te da na njoj nije video masnice ni povrede.

Sud je takođe pročitao Kiperove beleške: "Amber ima snažnu porodičnu istoriju zloupotrebe droga i alkohola, te je posebno osetljiva na njegovo (Depovo) ponašanje i potencijal za zlostavljanje."

Džoni Dep, Amber Herd
foto: Profimedia

Na pitanje znači li "zlostavljanje" zloupotrebu supstanci, dr Kiper je rekao: "Da, ne mislim na fizičko zlostavljanje." Objasnio je i da je pod "posebno osetljivim" mislio na to da je "odrasla u tom okruženju, navikla je da vidi traumu koju ono donosi i ne samo da je u stanju da je prepozna, već takođe utiče na nju."

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

03:22

HVALA RODITELJIMA EMIRA KUSTURICE: Džoni Dep otkrio do sada nepoznat detalj iz svog života

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track