NOVA EPIZODA SUĐENJA DŽONIJA DEPA I AMBER HERD: Na sudu pročitane PREPISKE koje mogu da UNIŠTE glumca! Isplivali novi detalji
Foto: Profimedia

SAGA SE NASTAVLJA

NOVA EPIZODA SUĐENJA DŽONIJA DEPA I AMBER HERD: Na sudu pročitane PREPISKE koje mogu da UNIŠTE glumca! Isplivali novi detalji

Pop kultura -

Glumac Džoni Dep u četvrtak je ponovo svedočio protiv bivše supruge, Amber Herd, koja ga je prethodno optužila za porodično nasilje. Sada su isplivale i poruke koje je Dep navodno slao glumcu Polu Betaniju.

- Udavimo je pre nego što je spalimo - samo je deo poruke koje je Džoni poslao svom dugogodišnjem prijatelju Polu, s kojim je 2014. godine glumio u naučno-fantastičnom filmu "Transcendence" i 2015. godine u akcionoj komediji "Mortdecai".

- Jesam li dobro pročitao? - upitao je Amberin advokat Bendžamin Rotenborn tokom suđenja, na šta je Dep odgovorio potvrdno.

Džoni Dep
foto: Profimedia

Rotenborn se zatim izvinio sudu i poroti zbog rečnika koji će koristiti. Pročitao je iduću poruku koju je Džoni poslao prijatelju, a glasila je ovako:

- Nakon toga ću je**ti njeno spaljeno telo kako bih bio siguran da je mrtva - pročitao je advokat, pa opet upitao Depa da li je dobro pročitao poruku.

- Sigurno jesi - odgovorio mu je glumac.

- To ste napisali ženi koja će vam kasnije postati supruga - pitao je kasnije Bendžamin, a Džoni je ponovo odgovorio potvrdno.

Dotakao se advokat i poruke iz 2014. godine, koja je, navodno, poslata nakon leta iz Bostona za Los Anđeles. Dep je tada bio pijan.

- Pio sam celu noć pre nego što sam pokupio Amber. Nisam jeo danima. Drogirao sam se, popio pola flaše viskija, hiljadu Red Bullova, tablete, dve flaše šampanjca - glasila je poruka koju je glumac poslao prijatelju.

Amber Herd
foto: Profimedia

Pročitao je Bendžamin i poruke koje je Dep poslao 17. januara 2013, ali nije precizirano kome.

- Je l' stigla ta bezvredna ku**a? Maznuću je pre nego što je pustim unutra, ne brini - glasila je jedna od poruka.

Džoni je priznao da ga je otac jednom udario šakom u glavu.

- Imao sam 15 godina. Zamolio me je da odvedem psa u šetnju ili tako nešto, da iznesem smeće. Samo sam rekao da ne želim, a onda sam dobio brz i poprilično jak udarac u glavu. Toliko jak da mi je odzvanjalo - izjavio je Dep, a advokat se zatim dotakao poruka koje je glumac slao pevaču Eltonu Džonu 2012 godine.

- Progutalo bi me čudovište da nije bilo tebe, to je jednostavna činjenica - napisao je Džoni tada pevaču, koji mu je pomogao da se izvuče iz pakla droge.

Džoni Dep
foto: Profimedia

Pročitao je advokat još jednu poruku koju je Dep poslao 9. aprila 2015, a koja je navodno bila upućena Amberinoj sestri Vitni.

- Dobro sam ja... Ali ne želim više da vidim tu prljavu Amber - glasila je poruka.

Bendžamin je glumca upitao da li ju je takvom nazvao za vreme braka.

- Da, gospodine - odgovorio mu je Dep.

Podsetimo, dan ranije na sudu je pušten i audio-snimak na kome glumica priznaje kako je fizički napala bivšeg supruga. Razgovor je navodno snimio Dep, koji je ranije na sudu govorio o tome kako je Amber imala naviku da ga vređa i udara rukama, ali i drugim opasnim predmetima.

- Nisam te lupila. Žao mi je što ti nisam udarila pošteni šamar. Ja sam te udarala, ne lupila - rekla je Amber na snimku, a glumac je dodao:

- Nemoj mi govoriti kakav je osećaj kad te neko lupi.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

02:16

DŽONI DEP U BEOGRADU: Koji je razlog dolaska velike zvezde?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track