MEMEDOVIĆ U EMISIJI SKINUO GAĆE: Jovan pokazao SVE da bi sačuvao STARI SRPSKI OBIČAJ koji je muškarcima mnogo značio! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

baš je car

MEMEDOVIĆ U EMISIJI SKINUO GAĆE: Jovan pokazao SVE da bi sačuvao STARI SRPSKI OBIČAJ koji je muškarcima mnogo značio! (VIDEO)

Pop kultura -

Gotovo da nema osobe u Srbiji koja ne voli emisiju "Sasvim prirodno", koju vodi jedan od naših najpopularnijih voditelja, Jovan Memedović.

Ova emisija veoma je popularna, kako zbog prelepe prilike koju imamo prilike da vidimo, tako i zbog podsećanja na tradicije i običaje, koji su sada već pomalo zaboravljeni u urbanim sredinama, a koji su kroz istoriju nama mnogo značili.

pletenje nakurnjaka
foto: Printscreen YT

U jednoj emisiji, tokom obilaska planine Vlašić, Memedović je pravio reportažu o neobičnom muškom donjem vešu. Voditelj je mlađim generacijama otkrio šta je nakurnjak i objasnio svima koliko je ovaj deo odeće bio značajan muškarcima. Posebno pastirima i alpinistima koji su izloženi veoma niskim temperaturama.

Nakurnjak pletu muškarci od fine vunice i sastoji se od prednjek i zadnjeg dela, kao i učkura koji ga održava na mestu, a Memedović je imao priliku i da ga proba, uživo u emisiji, što je izazvalo veliku buru na interneru.

- Na kraju nisam imao kud, u ovom društvu ja sam najmlađi, a neko je morao da proba - naveo je voditelj u emisiji i skinuo se.

Ovaj gest ne samo da je podsetio na tradiciju pletenja važnog odevnog predmeta i na značaj istog u svakodnevnom životu muškaraca širom Srbije, već je i pokazao koliko je car Jovan Memedović i da je potrebno da na neke stvari gledamo prizemno.

Golotinja, posebno na televiziji, može da bude problematična, ali u moru pokazivanja tela radi pravljenja skandala, lepo je podsetiti se da je moguće imati normalan odnos prema potpuno prirodnim i potrebnim stvarima, a voditelj je upravo to, ovim svojim potezom, i pokazao.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:15

JOVAN MEMEDOVIĆ SE SNIMAO U AUTOMOBILU, A SVI SU PRIMETILI JEDAN DETALJ! Voditelj napravio prekršaj u saobraćaju, a evo i koji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track