NOVAC IPAK NE OTVARA SVA VRATA: Ilon Mask je kupio Tviter, ali OVDE nije mogao da uđe, a OVO je razlog!
Foto: Profimedia

dešava se

NOVAC IPAK NE OTVARA SVA VRATA: Ilon Mask je kupio Tviter, ali OVDE nije mogao da uđe, a OVO je razlog!

Pop kultura -

Milijarder trenutno uživa ogromnu pažnju javnosti kupovinom jedne od najuticajnijih društvenih mreža, a proteklog meseca išlo mu je sjajno - osim jedne noći!

Dok je početkom aprila orvarao u Berlinu novu giga fabriku svoje firme Tesla koja će proizvoditi 500.000 automobila godišnje, Ilon Mask je krenuo u noćni provod. Berlin je svetska destinacija noćne zabave, sa čudnim klupskim pravilima, pa je milijarder obukao kostim Zoroa i otisnuo se u noć. Najpre je obišao klub "Sisifos" i fetišistički "Kit ket", a onda je pokušao da uđe u najslavniji tehno-klub na svetu - "Berghajn". Nije uspeo. Ili ga nisu prepoznali, ili jesu, ali ga nisu pustili!

Ilon Mask, Tviter
foto: EPA / Patrick Pleul / POOL, Shutterstock

Mask se kasnije "vadio" na Tviteru kako nije ni želeo da uđe u "Berghajn" jer je na zidu kluba pisalo "mir".

- Mir? Mrzim tu reč. Oni kojima je stalo do mira, a tu uključujem i sebe, nemaju potrebu da je čuju. A oni kojima nije stalo? Pa...

žurke, Berlin, Noćni Klub, Berghajm
foto: Reuters

Podsećanja radi, "Berghajn" je izvorno gej klub, "carstvo Sodome i Gomore", dekadentni raj za turiste svih boja. Nalazi se u nekadašnjem delu Istočnog Berlina, u zgradi bivše elektrane. Preko dana niko ne bi rekao da je u ovoj oronuloj kućerini mesto ispunjenja svih seksualnih fantazija, gde nema ni ogledala kako gosti ne bi videli sebe nakon orgijanja. Radi isključivo vikendom i tada je ispred njega red u kome se čeka po tri-četiri sata. Ko može da uđe odlučuju ljudi na ulazu - izbacivači, od kojih je jedan bio legendarni Sven Markvart.

Berghajm
foto: Profimedia

Postoji specijalni dres-kod iz koga su izbačeni džins, polo majice i šortsevi, a poželjni su koža, lateks, industrijski, gotik i sajber pank stil - ništa što je kežual. Izbacivači su imuni na finoću, puštaju one koji im se svide. Što luđe i perverznije - to bolje. Očito je Ilon Mask sa svojom maskom Zoroa bio suviše običan.

Kurir.rs/Redit/Lj. Jorgovanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track