SUĐENJE NIJE GOTOVO, A AMBER HERD VEĆ KAŽNJENA: Izbacuju je iz filma u kom je GLAVNI LIK! U Akvamenu će glumiti MANJE OD 10 MINUTA
Foto: Profimedia

PETICIJA URODILA PLODOM

SUĐENJE NIJE GOTOVO, A AMBER HERD VEĆ KAŽNJENA: Izbacuju je iz filma u kom je GLAVNI LIK! U Akvamenu će glumiti MANJE OD 10 MINUTA

Pop kultura -

Amber Herd će u filmu "Aquaman 2" glumiti manje od 10 minuta. Ovu odluku su doneli producenti nakon što je pokrenuta peticija da ona bude izbačena iz glumačke ekipe, objavila je filmska kritičarka Grejs Randolf.

Peticiju je potpisalo više od dva miliona ljudi. Ona je u prvom delu glumila princezu Meru. Džean Larson, koja je pokrenula peticiju, rekla je da je Amber zlostavljačica i da bi otkazivanje njenog pojavljivanja u "Aquaman 2" sprečilo da se "njeno zlostavljanje glorifikuje".

Podsetimo, glumicu je za klevetu tužio njen bivši suprug, Džoni Dep, a veliki broj ljudi je na njegovoj strani. Dep je prošle nedelje rekao na sudu da je bio šokiran kada je čuo za pokušaj otkazivanja njegovog učešća u snimanju petog nastavka "Pirati sa Kariba" nakon što je Herd u članku za The Washington Post navela da je žrtva zlostavljanja. Nije ga direktno imenovala.

"Dep je naveo da ga je ona dva puta udarila u glavu i gađala flašom votke, nakon čega je ostao bez gornjeg dela prsta. On će te ožiljke zauvek imati. Isto tako, Herd je 2009. godine uhapšena zbog zlostavljanja bivše partnerke Tejsi Van Ri", rekla je Larson.

Amber Herd
foto: Profimedia

Dodala je i da muškarci mogu da budu žrtve porodičnog zlostavljanja. Smatra da ovaj problem mora da bude shvaćen ozbiljno i da treba da se preduzmu mere kako bi se sprečilo da zlostavljačice nastave da budu deo šoubiznisa.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track