NEKADA SE OBLAČILA NA BUVLJAKU, A SADA JE ODREŠILA KESU: Pogledajte koliko novca treba da izdvojite da izgledate kao Konstrakta
Foto: EBU NATHAN REINDS

Autentična

NEKADA SE OBLAČILA NA BUVLJAKU, A SADA JE ODREŠILA KESU: Pogledajte koliko novca treba da izdvojite da izgledate kao Konstrakta

Pop kultura -

Ovogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji Ana Đurić Konstrakta otputovala je u četvrtak za Torino. Pevačica će nastupiti u drugoj polufinalnoj večeri, koja će se održati 12. maja, a trenutno su u toku druženja sa medijima i probe. Naša predstavnica privukla je veliku pažnju svetske javnosti kako svojom pojavom, tako i stajlinzima.

Ana Đurić Konstrakta, Konstrakta
foto: EBU NATHAN REINDS

Iako je u prethodnom periodu isticala da nikada sebe nije opterećivala brendovima i garderobom, već da se bez problema oblači i na pijaci, sada je odrešila kesu.

Ukoliko želite da izgledate kao Konstrakta, spremite se da iz budžeta izdvojite više od 50.000 dinara za interesantne odevne predmete koje je nosila na konferenciji u Torinu.

Konstrakta, prva pres konferencija, Torino
foto: Printscreen/Youtube

Tako je sada obukla bež pantalone širokog kroja, čija je cena 23.500 dinara, dok je bela majicu na kojoj je pisalo "je*i ga" koštala 2.400 dinara. Sve to je upotpunila crvenom torbom koju je nosila oko struka, a čija je cena 22.800 dinara, a na nogama je nosila patike koje koštaju oko 5.500 dinara.

Konstrakta
foto: Printscreen YT

Podsećamo, Konstrakta je u Italiju ponela i dva para belih borosana. Njihova cena je oko 40 evra.

Pred odlazak za Torino kupljen joj je drugi, poptuno novi par, koji je pronađen u Hrvatskoj. Jedan će koristiti za probe, a u drugom će nastupati.

Ana Đurić Konstrakta
foto: Nemanja Nikolić, Privatna Arhiva

Kurir.rs Mina Petrović/Andrijana Stojanović

Bonus video:

05:54

Konstrakta BRUTALNO ISKRENA: Nemam više vremena da budem Ana, sad sam Konstrakta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track