DA LI JE MOGUĆE DA JE OVO ON? Ceo region ga zna po ULOZI u popularnoj seriji, a kada se pojavila ova slika svi su ostali u ŠOKU!
Foto: Printscreen

NE LIČI NA SEBE

DA LI JE MOGUĆE DA JE OVO ON? Ceo region ga zna po ULOZI u popularnoj seriji, a kada se pojavila ova slika svi su ostali u ŠOKU!

Pop kultura -

Rene Bitorajac, kog smo nedavno gledali na našim televizijama u seriji Dalibora Matanića "Područje bez signala", prisetio se svoje prve uloge koju je kao devetogodišnjak odigrao. Reč je o filmu Oskarovca Dušana Vukotića "Gosti iz galaksije" koji je jedan od retkih naučno-fantastičnih filmova Jugoslavije.

Rene Bitorajac
foto: Promo, RTS

U postu na instagramu, Bitrojac je pokazao sliku iz đačke knjižice ostavivši sve u neverici zbog njegove promene, ali i zbog količine kose kou je rad imao iako danas više voli da je nema uopšte.

Rene je u filmu Oskarovca Dušana Vukotića "Gosti iz galaksije", koji je jedan od retkih naučno-fantastičnih filmova Jugoslavije, glumio Targa, dečaka vanzemaljca, a uz njega u filmu su glumili Ljubiša Samardžić, Zvonko Lepetić i Ksenija Prohaska. Film je imao dosta uspeha kod publike i na filmskim festivalima.

Bitorajac je od malena znao kako je gluma njegov životni poziv i nakon što je završio akademiju nastavio je nizati uspehe u kazalištu i kasnije u dramskim serijama i filmovima. Pamimo ga po seriji "Bitange i Princeze" i "Ničija zemlja", dok je u Beogradu glumio u filmu "Čitulja za Eskobara" kao i seriji "Naša mala klinika".

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track