POČINJE FOTOSOFIJA: Usavršite znanje o fotografiji na seminaru! Dobre vibracije čak 17 godina
Foto: Hoyka

INTENZIVNA RADIONICA

POČINJE FOTOSOFIJA: Usavršite znanje o fotografiji na seminaru! Dobre vibracije čak 17 godina

Pop kultura -

Fotosofia, besplatni seminar i "workshop" za naprednu fotografiju pod vođstvom i umetničkom direkcijom fotografa Damira Hoyke održaće se u Zagrebu u hotelima "Maistra Hospitality" Grupe od 6. do 12. juna 2022.

I ove godine, Hoyka će odabrati 15 polaznika kojima će kroz intenzivnu šestodnevnu radionicu otkriti kako da usavrše i nadograde svoja fotografska znanja. Većina tema koje se snimaju tokom Fotosofije objavljuju se u medijima, tako da će se snimanja portreta poznatih, mode, reklamne i art fotografije odvijati u realnim situacijama.

1 / 6 Foto: Goran Jakuš

'Kad sam 2006. godine pokretao ovaj seminar, želeo sam da stvorim snažan događaj koji će optimizmom i dobrim vibracijama osvojiti čak i one koji se ne bave fotografijom. Polaznici i asistenti seminara, publika, pokrovitelji i kolege iz medija koji nas pratite zaslužni ste što je moj san postao - stvarnost. Na tome vam zahvaljujem i pozivam vas da nam se ove godine, napokon bez maski i mera, pridružite na izložbi radova polaznika seminara", rekao je Hoyka i dodao kako će informacije o seminaru biti objavljivane na Fotosofia web stranici i Instagram profilu.

Prijave na izbor za polaznike seminara otvorene su do 12. maja 2022, a kako se prijaviti, pročitajte na www.fotosofia.info.

Fotosofija
foto: Fotosofia/Ivanovski Krume

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track