PROGLAŠENA NAJLEPŠOM ŽENOM SVETA 2012, SAD ŠOKIRALA U SKANDAL HALJINI: Izgledala naivno, a onda se okrenula i sevnulo je OVO! FOTO
Foto: Profimedia

izazovna

PROGLAŠENA NAJLEPŠOM ŽENOM SVETA 2012, SAD ŠOKIRALA U SKANDAL HALJINI: Izgledala naivno, a onda se okrenula i sevnulo je OVO! FOTO

Pop kultura -

Manekenka Olivija Kulpo proslavila je 30. rođendan ludim provodom u Majamiju, a na proslavu je stigla ruku pod ruku sa dečkom Kristijanom Mekefrijem i to u prilično hrabrom, izazovnom izdanju koje nikog nije ostavilo ravnodušnim.

Olivija Kulpo
foto: Profimedia

Lepa brineta blistala je u superkratkoj srebrnoj haljini koja se lako izdvaja u masi, a pored dubokog dekoltea ovu kreaciju krasio je i izazovan šlic sa strane.

Ova seksi toaleta spreda je izgledala uobičajeno, iako ju je Olivija nosila bez grudnjaka, a tek kada se okrenula sa strane pokazalo se koliko je zapravo smela i provokativna.

Naime, ne samo da ova 30-godišnjakinja nije nosila brus, već nije imala ni gaćice, a to je jasno otkrio šlic koji je sezao gotovo do struka, istakavši zategnute, vitke noge slavne manekenke.

Olivija Kulpo
foto: Profimedia

Olivija je kombinaciju upotpunila srebrnim sandalama sa kaišićima i metalik pismo torbom, te dijamantskim naušnicama, a odlučila se da svoju negovanu kosu obogati ekstenzijama i uvije je u popularne morske talase.

Podsetimo, ova 30-godišnjakinja je 2012. proglašena za Mis Amerike, a iste godine ponela je lentu Mis Univerzuma. Takođe, 2019. časopis "Maxim" proglasio ju je najseksepilnijom ženom na svetu.

Olivija Kulpo
foto: Profimedia

Pored modelinga i manekenstva, bavi se i glumom, a ima i privatni biznis - suvlasnica je jednog restorana na Roud Ajlandu. Takođe, okušala se i u dizajnerskim vodama, pa je u saradnji sa poznatim brendom "Express" dizjanirala i žensku kolekciju.

Inače, Olivija je poznata i kao svojevrsna ikona stila, pa je gotovo u svakoj prilici besprekorno obučena, a ženama širom sveta posebno se dopadaju njene street style varijante.

Olivija Kulpo
foto: Profimedia

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:28

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track