07:03

UŽIVO IZ TORINA! KONSTRAKTA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV Ana Đurić otkrila šta će uraditi pred nastup u polufinalu Evrovizije

uzbuđenje

UŽIVO IZ TORINA! Konstrakta ekskluzivno za Kurir TV: Ana Đurić otkrila šta će uraditi pred nastup u polufinalu Evrovizije

Pop kultura -

Večeras je drugo polufinalno veče na 66. po redu Izboru za pesmu Evrovizije. Pod rednim brojem tri nastupa naša predstavnica Ana Đurić Konstrakta.

Ana Đurić Konstrakta uživo se iz Torina uključila u program Kurir televizije, gde je otkrila kako se oseća pred večerašnji nastup na Evroviziji.

- Kad god legnem već u šest sati otvorim oči. Sinoć je bilo izvođenje za žiri, četiri sata sna - pršti. Pritisak postoji, postoji podrška u Srbiji i šire. Ima mala sitna presijica. Dobro je da je to bilo juče izvođenje za žiri. Imala sam malu borbu sa sobom, nisam znala gde sam i šta se dešava. Ovo je šou, koji čak bolje izgleda kada se gleda iz grin ruma - kaže Konstrakta.

Na konstataciju da je zvezda Torina, Konstrakta je rekla da joj se sad još više nabija presija.

Konstrakta
foto: Kurir televizija

- Izgleda da je to ta jednostavna koreografija i jednostavni pokreti što je primamljivo ljudima. Moram priznati da sam naišla na dosta dobro razumevanje novinara, koji poštuju ceo taj nastup - kaže Đurić.

Ona je dodala da njoj ne trebe smirivanje pred nastup, već dizanje.

- Nemam rituale, bitno mi je da pred sam događaj budemo tu i da se zagrilmo i uživamo u tom izvođenju. Bela boja nam je legla u koncept, volim da ljudi to dožive na svoj način, meni to prija - kaže Ana Đurić.

Ona je za našu televiziju otkrila da joj je u porodici najvatreniji navijač Milan.

- On to prati baš detaljno, posmatra to intelektualno, mislim da je već postao ekspert. Ta podrška postoji. Ova Evrovizija nam je donela neku novu vrstu zabave - kaže Konstrakta.

Konstrakta
foto: Kurir televizija

Ona je istakla ko joj je favorit - Italija ili Ukrajina.

- Dosta su različite. Sivđa mi se od svake po malo, od Ukrajine tema koja govori o mami, ona frula. Od Italije, produkcija. Ima pesama koje su interesante - bila je iskrena Konstrakta.

Ako stigne pročita komentare, iskrena je Kostrakta.

- Razmišljam na sledeći način, pesma i nastup nisu tipični Evrovizijski. Ne znam da li ćemo u te tri minute uspeti da dođemo do njih. Ovo je nastup koji ili ukačiš ili si iz fazona, rizična je svakako pesma, jer nije klasična Evrovizijska - kaže Ana Đurić.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

04:04

KONSTRAKTA MOŽE DA NE POBEDI JEDINO AKO JE VEĆ ODLUČENO DA UKRAJINA POBEDI: Pevačica oplela po svima zbog Ane Đurić i POLITIKE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja