ŠOK OTKRIĆE! BRITNI SPIRS I MERILIN MONRO SU U SRODSTVU?! Fanovi u neverici! Čeka se zvanična potvrda
Foto: Profimedia

Da li su rođake?

ŠOK OTKRIĆE! BRITNI SPIRS I MERILIN MONRO SU U SRODSTVU?! Fanovi u neverici! Čeka se zvanična potvrda

Pop kultura -

U svetu slavnih postoji mnoštvo zvezda za koje verovatno nikada niste čuli da su u srodstvu, a neke su i razotkrivene. Sada su fanovi zaista ostali u neverici: tvrdi se da su Merilin Monro i Britni Spirs daleke rođake!

Nema zvanične potvrde da je ovo istina, ali tviteraši neumorno dele sve o njihovim zajedničkim korenima i fotografije kojima dokazuju izuzetnu sličnost ove dve kontroverzne filmske dive.

Porodično stablo navodi da obe potiču od istih predaka, para po imenu Ričard Skot i Ketrin Marbur.

Merilin Monro je bila ćerka Gledis Perl Bejker, veruje se da joj je otac Čarls Stenli Giford, čije poreklo seže do Ričarda Skota i Ketrin Marberi, baš kao i Britni Spirs.

Naime, majka i otac pevačice su Lin Ajren Bridžis i Džejms Parnel Spirs, za koje je takođe rečeno da su u daljem srodstvu sa Ričardom i Ketrin.

Međutim, Merilin je umrla mnogo pre nego što je Britni rođena, a ona nikada nije potvrdila da su u srodstvu, pa niko još ne zna da li je to zaista istina.

Neki fanovi veruju u ovu priču uprkos nedostatku pravih dokaza. Danas oni postavljaju fotografije dve zvezde jednu pored druge. Dovoljan je jedan pogled, ne možete poreći da liče – sličnost je zaista neobična!

(Kurir.rs)

Bonus video:

08:24

BRETELE JEDVA DRŽE GRUDI! Srpska glumica u nikad izazovnijem izdanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track