TOTALNA HISTERIJA U HRVATSKOJ ZBOG KONSTRAKTE: Pogledajte kako su komšije reagovale na plasman Srbije u FINALE Evrovizije (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram, Printscreen/YouTube

SVIM SRCEM UZ KONSTRAKTU

TOTALNA HISTERIJA U HRVATSKOJ ZBOG KONSTRAKTE: Pogledajte kako su komšije reagovale na plasman Srbije u FINALE Evrovizije (VIDEO)

Pop kultura -

Sinoćni nastup Ane Đurić Konstrakte u polufinalu Evrovizije, sem u Srbiji, pomno se pratilo, a i navijalo unutar kafića i domova na tlu bivše Jugoslavije.

Erupcija oduševljenja tokom izvvođenja, nakon nastupa, ali i trenutka kada se saznalo da je Konstrakta prošla u finale Evrovizije propratilo je navijanje od strane velikog broja Hrvata okupljenih u jednom zagrebačkom kafiću.

Naime, kada su voditelji izgovorili "Srbija" tokom proglašavnja onih koji su prošli u finale, usledio je jak i glasan talas oduševljenja okupljenih, koji su svojim hukom, uspeli da zagluše čak i do kraja pojačan televizor.

Trenutak euforije, zabeležio je mladić iz Zagreba, Ivan Magla, koji je video ustupio Instagram stranici Prijateljstvo BiH.SRB.HR.CG, gde su korisnici oduševljeno komentarisali snimak koji je u opisu imao sledeće reči "TA, nit koja nas veže"

Posećanja radi, hrvatski mediji su sinoć sa neskrivenim simpatijama pisali o našoij predstavnici.

Na njihovim portalima pišu kako je nastup "propraćen velikim aplauzom publike i uzvicima odobravanja", te su otvorili i ankete u kojima pitaju sve da li im se dopao Konstraktin nastup, poput portala index.hr.

Evrovizija 2022
foto: Printscreen/RTS

"Večernji list" prenosi kako je "opravdala titulu favorita", dok "Jutarnji" oduševljeno ističe činjenicu da se plasirala u finale. Portal net.hr piše: "Bravo, susedi! Konstrakta ušla u finale na radost celog Balkana!", a može se pronaći još čitav niz hrvatskih medija koji izveštavaju na sličan način o talentovanoj Srpkinji, te ističu da je numera "remek delo".

Konstrakta je večeras nastupila pod rednim brojem 3, a publika u areni je sve vreme tapšala i pevala sa njom u glas numeru "In Corpore Sano" i stihove: "Srce samo kuca, dajem poverenje, neka samo kuca! Biti zdrava, biti zdrava...".

Konstraktu, iliti Anu Đurić, ćemo gledati i u finalnoj večeri, gde će pokušati da "Evroviziju" dovede u Srbiju nakon više od deceniju i po.

(Kurir.rs/ Blic)

Bonus video:

04:13

OTKRIVAMO KAKO SE PONAŠALA SRPSKA DELEGACIJA NA EVROVIZIJI Dok su drugi dramili naši bili smireni A ONDA JE KONSTRAKTA URADILA OVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track