CAREVI! BORE SE PROTIV KONSTRAKTE, A URADILI NEZAMISLIVO: Norvežani izazvali HAOS na mrežama sa POSEBNIM snimkom uz njenu PESMU!
Foto: Youtube/Eurovision Song Contest

ludilo

CAREVI! BORE SE PROTIV KONSTRAKTE, A URADILI NEZAMISLIVO: Norvežani izazvali HAOS na mrežama sa POSEBNIM snimkom uz njenu PESMU!

Pop kultura -

Norveški predstavnici Subvulfer su finalisti Evrovizije i nastupaju večeras. Svojom neobičnom pesmom i još neobičnijim stajlingom su privukli pažnju javnosti. Oni nose maske, nešto poput čuvenog Daft Panka, pa je njihov identitet misterija.

Evrovizija 2022
foto: Printskrin /RTS

Koliko su neobični i u sportskom duhu, govori i to da su podržali su srpsku predstavnicu Konstraktu na veoma originalan način.

Oni su objavili snimak na TikToku kako tapšu rukama u ritmu naše numere, dok se sa njihovim smenjuje snimak Konstraktinog nastupa za pesmu "In Corpore Sano".

Za kratko vreme snimak je dobio mnoštvo lajkova i pozitivnih komentara.

@subwoolfer Just because we couldn’t land our spaceship near #israelcalling doesn’t mean we couldn’t practice our earthling cleaning routine at home to the live stream #serbia #konstrakta #fyp #subwoolfer #givethatwolfabanana #eurovision2022 #grandmasoftiktok @KONSTRAKTA ♬ original sound - Subwoolfer

Nakon druge polufinalne večeri "Evrovizije" u Torinu odlučen je redosled nastupa za veliko finale, a srpska predstavnica nastupiće pod rednim brojem 24.

Finale će otvoriti predstavnici Češke, a priliku da zatvori takmičarski imaće pevač iz Estonije. Prenos počinje u 21h.

Duška Vučinić, Evrovizija
foto: Printscreen/RTS

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:21

Končita i Konstrakta upoznavanje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track