UMETNICA MORA BITI ZDRAVA, KONSTRAKTA MORA BITI PRVA: Oglasio se PRINC FILIP i sve zamolio da urade jednu stvar večeras!
Foto: Printscreen/Youtube

PRELEPO

UMETNICA MORA BITI ZDRAVA, KONSTRAKTA MORA BITI PRVA: Oglasio se PRINC FILIP i sve zamolio da urade jednu stvar večeras!

Pop kultura -

Takmičenhje za "Pesmu Evroviziji 2022" počelo je pre oko sat vremena, a gotovo da nema osobe na svetu koja ne prati vrelu atmosveru iz dvorane Pala Olimpiko u Torinu.

Svi imaju svog favorita, ali se čini da je naša predstavnica Ana Đurić Konstrakta definitivno privukla najviše pažnje sveta. Ana Đurić nastupaće 24. po redu, a državljani Srbije nemaju pravo da glasaju za svoju predstavnicu.

Ipak, čini se da je svi vole, a zbog nje se na društvenim mrežama oglasio čak i Princ Filip Karađorđević, koji je tom prilikom zamolio sve koji su imali priliku da glasaju za Konstraktu.

- Dragi prijatelji, pozivam vas da večeras na izboru za Pesmu Evrovizije glasate za najboljeg finalistu - a to je apsolutno srpska predstavnica Konstrakta - napisao je princ na svom nalogu na Tviteru.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:55

Konstrakta dobila nagradu pred veliko finale

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track