SRAMOTA ME JE DA PRIČAM O POLJUPCU SA BJELOM! Snežana Savić progovorila o ulogama: Čovek mora da shvati da je telo oruđe za rad!
Foto: Promo

SVE JE PRIZNALA

SRAMOTA ME JE DA PRIČAM O POLJUPCU SA BJELOM! Snežana Savić progovorila o ulogama: Čovek mora da shvati da je telo oruđe za rad!

Pop kultura -

Glumica Snežana Savić, koja je osamdesetih i devedesetih važila za jednu od najzgodnijih na domaćoj javnoj sceni, priznala je nakon toliko godina da se stidi što se u mladosti skidala gola zbog uloga.

- Baš me je bilo sramota kada sam morala da se skidam zbog uloga. Nikada se nisam lepo osećala, ali to je moj posao i kada se čovek opredeli za glumu mora da shvati da je njegovo telo oruđe za rad - rekla je Snežana Savić za Informer koja je ostavila trag i u našoj najpopularnijoj domaćoj seriji "Bolji život":

Snežana Savić
foto: Dragan Kadić

- To je dobra serija koja je uvek aktuelna jer govori o ljudima i njihovim životima. Bjela je bio sjajan u ulozi Slobodana Bobe Popadića, ali sramota me je da ja sad matora pričam o tom našem poljupcu iz serije.

Inače, Snežanina ćerka Anita je jednom prilikom rekla kako joj ranije nije bilo prijatno što njena majka ima slobodnije scene na malim ekranima.

- Veoma mi je smetalo što se moja majka skidala pred kamerama, pa često zbog toga nisam mogla da idem u školu - rekla je tada ćerka Snežane Savić, ali i priznala da ju je to brzo prošlo, prenosi "Story".

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

08:24

BRETELE JEDVA DRŽE GRUDI! Srpska glumica u nikad izazovnijem izdanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track