OBJAVA BIKOVIĆEVE DEVOJKE IZAZVALA LAVINU NA MREŽAMA: Ovako glumac izjavljuje LJUBAV! Mnoge devojke su LJUBOMORNE na OVO! (FOTO)
Foto: ATA images

LJUBAV CVETA

OBJAVA BIKOVIĆEVE DEVOJKE IZAZVALA LAVINU NA MREŽAMA: Ovako glumac izjavljuje LJUBAV! Mnoge devojke su LJUBOMORNE na OVO! (FOTO)

Pop kultura -

Potez Miloša Bikovića raznežio je mnoge, a posebno njegovu devojku, Ivanu Malić.

Nije tajna da Ivana i Miloš redovno jedno drugom priređuju iznenađenja, ali ovo je prvi put da je Ivana to podelila sa pratiocima na Instagramu, pa su se nakon toga nizali komentari.

Ivana Malić
foto: Printscreen Instagram

Naime, Ivana je na svom Instagramu objavila fotografiju raskošnog buketa od crvenih i belih ruža, koje je dobila verovatno od glumca. Povod nije poznat, ali je najverovatnije u pitanju samo mali znak pažnje i potvrda ljubavi.

Takođe, mnogi su bili oduševljeni pomenutom fotografijom, te reakcije nisu prestajale da se nižu, a Miloš je još jednom pokazao da je veliki džentlmen.

Inače, Biković i te kako uživa u vezi sa zgodnom Ivanom, i to ne krije, te tako često na društvenim mrežama objavljuje zajedničke snimke i fotografije sa svojom izabranicom.

Tako je nedavno nasmejao svoje milionske pratioce na Instagramu, kada je objavio zajednički selfi sa svojom devojkom, na kome pozira u izdanju u kakvom ga dosad nismo videli - s brkovima.

"Nekad se brijem. I ostavim brkove. To je nervira. Trolujem je tako dva dana. Posle obrijem", napisao je Biković u opisu fotografije.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:38

PREMIJERA! JUŽNI VETAR: UBRZANJE: Biković otvoreno o Depu i bivšim devojkama, Manojlović o zemljoradnji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track