INTIMNO SLAVLJE MILICE MILŠE: Glumica proslavila ROĐENDAN s OVA dva muškarca uz ŠAMPANJAC! Evo koliko je godina napunila (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube/steppy

SREĆNA I ISPUNJENA

INTIMNO SLAVLJE MILICE MILŠE: Glumica proslavila ROĐENDAN s OVA dva muškarca uz ŠAMPANJAC! Evo koliko je godina napunila (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Milica Milša proslavila je svoj 54. rođendan intimno, u krugu porodice.

Ona je na svom Instagram profilu podelila fotografiju sa sinom Antonijem Isakovićem i suprugom Žarkom Jokanovićem i opisom, svima stavila do znanja koliko su njih troje zaista bliski.

- Moji momci. Moja ljubav. Moja sreća. Moja radost - napisala je Milša u opisu uz emotikon rođendanske torte.

Milica Milša
foto: Printscreen Instagram

Takođe ona je podelila i kako je sa njima uživala na prostranoj terasi sa koje se prostirtao pogled na grad od milion dolara. To veče, kod njih se pio šampanjac i povodom Miličinog rođendana se nazdravljalo, a terasa je bila ukrašena svetiljkama u boji.

Takođe, nisu izostale ni čestitke, kolega iz popularne serije "Igra sudbine", koje su Milšu iznenadile cveće, pa je i rasplakale svojim gestom.

Milica nije mogla da sakrije emocije, kada je ugledala ekipu iz serije, a oni su po ko zna koji put pokazali da funkcionišu kao porodica, a ne samo kao kolege.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:51

ŽIVOT MU JE VISIO O KONCU! Užasno je, BOLEST je PODMUKLA! Milica Milša OTKRILA jezive detalje BORBE sa KORONOM (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja