MADONU OPET INSTAGRAM BLOKIRAO, A NIKAD VIŠE ODEĆE NIJE IMALA NA SEBI: Pevačica pobesnela, ništa joj nije jasno! (VIDEO)
Foto: Profimedia

PONOVO SANKCIONISANA

MADONU OPET INSTAGRAM BLOKIRAO, A NIKAD VIŠE ODEĆE NIJE IMALA NA SEBI: Pevačica pobesnela, ništa joj nije jasno! (VIDEO)

Pop kultura -

Madona je ostala zapanjena kada je otkrila da joj je zabranjeno da snima lajv na Instagramu nakon što je objavila niz golih fotografija.

63-godišnja planetarno popularna pevačica se spremala da razgovara sa svojim obožavateljima na Instagramu putem video uključenja uživo kada se pojavilo obaveštenje u kome je pisalo da je blokirana, na šta je ona rekla: "Koji ku*ac."

Ljuta Madona je nastavila: "Blokirani smo za uživo? Što se događa? Nikada u životu nisam nosila toliko odeće. Ostala sam bez teksta."

Podelivši snimak na internetu, besna Madona je napisala: "Ne mi!!!! Kršenje pravila zajednice..."

Instagram joj je i pre brisao gole fotografije

Ranije je Instagram brisao Madonine fotografije jer su se kosile s pravilima društvene mreže. Prošle godine je, naime, objavila snimke svojih bradavica i zadnice u donjem vešu u ropskom stilu, ali one su brzo uklonjene, zbog čega je pevačica postala besna.

Madona je tada rekla u besu: "Ponovo objavljujem fotografije koje je Instagram uklonio bez upozorenja ili obaveštenja. Razlog zbog kojeg su mi obrisali fotografije je taj što je mali deo moje bradavice bio izložen. Još uvek me zapanjuje da živimo u kulturi koja dopušta da se pokaže svaki centimetar ženskog tela osim bradavice", rekla je ona tada, pa nastavila:

"Kao da je to jedini deo anatomije žene koji može da se seksualizuje. Bradavica koja hrani bebu! Zar muška bradavica ne može da se doživi kao erotska?! A šta je sa ženskom pi... koja nikad nigde nije cenzurisana? Zahvaljujući tome što sam uspela da održim zdrav razum kroz četiri decenije cenzure, seksizma, ejdžizma i mizoginije.”

Madona
foto: Profimedia

Golotinja nije dopuštena na Instagramu, a ženska bradavica pripada tom pojmu prema smernicama zajednice platforme. Postoje neki izuzeci, kao što su "fotografije u kontekstu dojenja, porođaja i trenutaka nakon porođaja, zdravstvenih situacija (na primer, nakon mastektomije, svesti o raku dojke ili operacije promene pola) ili čin protesta, dopušteni su ", piše TheSun.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:08

HOĆU DA BUDEM ZVEZDA KAO MADONA! Didi slavi 33. rođendan! Planirala proslavu za 1.000 ljudi a muž će joj priredio nešto GALA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track