KONSTRAKTA DOBILA VEOMA VAŽNO PISMO! Jedna žena imala je da joj kaže nešto IZUZETNO BITNO: Evo šta joj je napisala! (FOTO)
Foto: Printscreen YT

OGLASILA SE

KONSTRAKTA DOBILA VEOMA VAŽNO PISMO! Jedna žena imala je da joj kaže nešto IZUZETNO BITNO: Evo šta joj je napisala! (FOTO)

Pop kultura -

Pevačica Ana Đurić Konstrakta u konstantnoj je pažnji medija od kada je pobedila na srpskom takmičenju "Pesma za Evroviziju '22" i time dobila šansu da predstavlja našu zemlju na prestižnom muzičkom takmičenju "Evrovizija" sa svojom pesmom "In corpore sano", gde je osvojila peto mesto.

Konstraktina pesma se upisala u istoriju "Evrovizije", kao prva pesma koja ima delove na latinskom jeziku, te ne čudi da je na adresu Ane Đurić stiglo jedno veoma važno pismo.

Konstrakta
foto: Printscreen RTS

Naime, Konstrakti je pismo poslala njena profesorka latinskog, a u njemu je pisalo samo:

- Draga moja, čestitam. Tvoja magistra Masakreli.

Konstrakta
foto: printscreen

Podsetimo, članica grupe "Zemlja gruva" od 2009. godine u skladnom je braku sa arhitektom Milanom Đurićem sa kojim ima ćerku Lenu i sina Nikolu. Na pitanje Tanje Peternek Aleksić čega se plaši sada kada joj deca stasavaju Ana je odgovorila:

- Plašim se nestanka komunikacije, da ja više ne budem adresa na koju se obraćaju kad ih nešto muči, ali mislim da je moja bojazan suvišna. Veoma mi je stalo da nikada ne izgube osećaj da mi se obrate.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:10

KONSTRAKTA JE TREBALO DA POBEDI Didi Džej ishvalila Anu Đurić, pa progovorila o sukobu sa Karleušom BEZ DLAKE NA JEZIKU REKLA SVE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track