MIKI PIRS PREVARIO SMRT: Nakon otkrića da je zvezda MUĆKI obolela od RAKA pluća napokon stigle vesti koje su obradovale fanove!
Foto: Profimedia

PREDIVNO!

MIKI PIRS PREVARIO SMRT: Nakon otkrića da je zvezda MUĆKI obolela od RAKA pluća napokon stigle vesti koje su obradovale fanove!

Pop kultura -

Bivša zvezda popularne serije "Mućke" Patrik Murai kaže da je "izlečen" nakon nedavne borbe protiv raka. Dobre vesti stigle su nakon što je glumac u januaru javno objavio da mu je dijagnostikovana bolest kada mu je doktor otkrio maligni tumor na plućima.

Popularni 65-godišnjak koji je najpoznatiji po ulozi Trilbija koji voli širokog dečka Mikija Pirsa potvrdio je tu vest u nedelju na svom Tviter nalogu. On je tvitovao:

Miki Pirs
foto: Printscreen YT

- Hvala još jednom za sve vaše divne poruke. Kao što možda znate, dijagnostikovan mi je rak pluća prošlog jula. Posle operacije u oktobru radi uklanjanja tumora, išao sam hemoterapiju kako bih sprečio povratak raka. Tokom ove hemoterapije otkriven je još jedan tumor u mojoj jetri. Na moju sreću, ovaj rak nije bio povezan sa rakom pluća i takođe je bio izlečiv. Imao sam proceduru zvanu TACE da se pozabavim ovim. Prošlog petka sam bio kod svog onkologa. Rekao mi je da je rak pluća izlečen i da se tumor u mojoj jetri smanjuje. Oprezno je dodao: „Još nije gotovo, ali kao što možete da zamislite ja sam prezadovoljan ovim najnovijim vestima. Zahvaljujući briljantnim doktorima i medicinskim sestrama našeg NHS-a, nadam se da ću biti tamo, na konvenciji sledeće godine.

Mućke
foto: Printscreen YT

Kako prenosi "Dailymail", Patrik je igrao ulogu Triblija u 20 epizoda serije "Mućke", brendirao je žargonski izraz za svoju umešanost u sitne zločine i trgovinu robom na crnom tržištu. Postao je najpoznatiji po svojim čudnim izjavama o svom uspehu i u poslu i kod žena, i često je koristio Rodnijevo neiskustvo u industriji za krađu njegovog novca i devojaka.

Nakon završetka serije 2003. godine, dobio je nekoliko uloga na velikom platnu, uključujući "The Firm" i "Curse of the Pink Panther", ali je na kraju napustio glumu i postao taksista u Kentu. Patrik je bio primoran da se povuče sa posla nakon što se borio sa hroničnom opstruktivnom bolešću pluća, koja izaziva poteškoće sa disanjem.

Džon Čalis, Patrik Marej
foto: Profimedia

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:28

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track