ANA KURNJIKOVA I ENRIKE IGLESIJAS PODETINJILI UZ KLINCE: Iako se ne eksponiraju, slavni par konačno pokazao svoju PRESLATKU DECU
Foto: Profimedia

Ne zna se ko je slađi

ANA KURNJIKOVA I ENRIKE IGLESIJAS PODETINJILI UZ KLINCE: Iako se ne eksponiraju, slavni par konačno pokazao svoju PRESLATKU DECU

Pop kultura -

Teniserka Ana Kurnjikova i pevač Enrike Iglesijas zajedno su preko 20 godina - i jedan su od parova koje nisu pratili tračevi i trzavice.

Ruska teniserka i španski pevač upoznali su se na snimanju spota za njegovu pesmu "Escape" i od tada nose titulu para iz snova. Ponosni su roditelji troje preslatke dece.

ana kurnjikova enrike iglesijas
foto: Printscreen/ Instagram

Pevač je nedavno napunio 47 godina. "Srećan rođendan najlepšem tati! Volimo te!", napisala je Ana na Instagramu ispod ove slike

PRIRODNA RUSKA LEPOTICA

Ana Kurnjikova rođena je 7. juna 1981. u Moskvi, u bivšem SSSR. Roditelji Sergej i Ala su kasnije emigrirali u SAD. Iako je već sa 14 godina započela profesionalnu karijeru u tenisu i nekoliko puta bila u polufinalu, čak došla i do finala, u celoj profesionalnoj karijeri u medijima je više bila prisutna kao seks-simbol, što joj je donelo pregršt reklamnih ugovora.

Ana Kurnjikova
foto: Profimedia

Iza Ane je osam godina profesionalne karijere i dugo je bila među 20 najboljih teniserki sveta. Tabloidi su tada redovno izveštavali o njenom ljubavnom životu, uključujući bivšu vezu s zvezdama hokeja na ledu Sergejom Fedorovom i Pavelom Bureom. Ipak, idealnog partnera je na kraju pronašla u Enrikeu...

Ana Kurnjikova
foto: Profimedia

UPORNOŠĆU DO SLAVE

Enrike Iglesijas rođen je 8. maja 1975. godine kao treće, najmlađe dete pevača Hulija Iglesijasa i filipinske manekenke, koja je postala novinarka Izabel Prejsler. Zanimljivo je to da je rođen s retkim kongenitalnim stanjem poznatim kao situs inversus, zbog kog su mu neki od glavnih telesnih organa, poput srca, smešteni na suprotnoj strani tela.

Enrike Iglesijas
foto: Profimedia

Ono što nikako nije želeo je to da njegov poznati otac sazna da planira da se bavi pevanjem. Zato je pozajmio novac od dadilje i snimio demo kasetu sa tri pesme, odneo je očevim publicisti, koji je bio oduševljen njegovim talentom, predanošću i tvrdoglavošću u vezi sa tim da ne želi da koristi porodično prezime da bi se proslavio. Dogovorili su se da će nastupati pod umetničkim imenom Enrike Martinez i predstavljati se kao pevač iz Gvatemale.

Enrike Iglesijas, Hulio Iglesijas
foto: AP, Printscreen Youtube

Nakon toga, popularnost mu je sve više rasla, žene su ludele za njim, albumi su se nizali, a u to vreme počelo je da mu se slaže sve i na privatnom planu. Anu je sreo 2001. godine i od tada je počela njihova bajka...

Enrike Iglesijas, Ana Kurnjikova
foto: Printscreen/Youtube

Fatalni susret desio se na snimanju njegovog spota "Escape"

DECA KAO KRUNA LJUBAVI

A onda je stigao decembar 2017. godine, kada su Ana i Enrike šokirali svet objavom da su nakon 16 godina veze postali ponosni roditelji blizanaca Nikolasa i Lusi. Cela trudnoća i sam porođaj do kraja su držani u potpunoj tajnosti.

Ana Kurnjikova, Enrike Iglesijas
foto: Profimedia

Baš kao i tog puta, Kurnjikova i Iglesijas su 2020. novu trudnoću takođe čuvali daleko od očiju javnosti, a carskim je rezom na svet je stigla devojčica Meri.

ana kurnjikova, enrike iglesijas
foto: Profimedia

Enrike i Ana su danas maksimalno posvećeni porodici i deci.

ana kurnjikova, enrike iglesijas
foto: Profimedia

Najmlađa ćerkica Meri jako lići na svoju lepu mamu

Iako se ne oglašavaju u javnosti, s vremena na vreme na društvenim mrežama publiku obraduju ponekom zajedničkom fotografijom s klincima.

ana kurnjikova enrike iglesijas
foto: Printscreen/ Instagram

Brat i njegove plavokose sestrice se odlično slažu

KARIJERA NA PAUZI

Izgleda da se povučen život pevaču jako dopada, jer je nakon 11. studijskog albuma ražalostio milione obožavalaca širom sveta rekavši da bi to mogao biti njegov poslednji album.

ana kurnjikova, enrike iglesijas
foto: Profimedia

- To je nešto o čemu razmišljam već nekoliko godina. Ali to ne znači da ću prestati da komponujem i pišem pesme koje ne moraju nužno biti zapakovane u album. Za sada uživam u ludorijama s decom - rekao je Enrike.

ana kurnjikova, enrike iglesijas
foto: Profimedia

Kurir.rs/LENA/Nataša Bajat

Bonus video:

01:09

Proleće u Kini

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track