AMBER HERD JE TUKLA I NAJBOGATIJEG ČOVEKA NA SVETU?! Internetom kruže ČUDNE fotke Ilona Maska koje mogu da je UNIŠTE na sudu
Foto: MB / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

MODRICE NA LICU

AMBER HERD JE TUKLA I NAJBOGATIJEG ČOVEKA NA SVETU?! Internetom kruže ČUDNE fotke Ilona Maska koje mogu da je UNIŠTE na sudu

Pop kultura -

Amber Herd navodno je tukla bivšeg dečka milijardera, Ilona Maska, a njegove fotografije s navodnim modricama na glavi poslednjih dana preplavile su društvene mreže.

Glumac Džoni Dep je tužio glumicu za klevetu u iznosu od vrtoglavih 50 miliona dolara, a sudski proces jedna je od verovatno najvećih selebriti sapunica svih vremena, jer gledaoci širom sveta gotovo svakodnevno prate suđenje poznatog para i pikanterije koje iz dana u dan pune naslovnice tabloida.

Veliki deo javnosti stao je na stranu glumca jer je Herd više puta uhvaćena u lažima, a Depovi advokati nastoje da dokažu i kako njihov klijent nikad nije fizički napao svoju bivšu suprugu, već da je to sve laž. Istu stvar tvrde i njihove komšije koje su istakle kako nikada nisu videli Amber u modricama, dok Depa jesu.

Takođe, društvene mreže poslednjih dana preplavile su fotografije njenog drugog bivšeg ljubavnika, milijardera Ilona Maska, s navodnim modricama na glavi. Mask se zaljubio u Herd tokom razvoda od Depa, a prvi put su raskinuli 2017. zbog pretrpanih rasporeda. Iduće godine su se pomirili, ali ni tada nisu uspeli. Ilon je tada zaplakao za glumicom u intervjuu za časopis Rolling Stone.

Amber Herd
foto: Profimedia

"Upravo sam raskinuo s devojkom. Bio sam jako zaljubljen i sada sam jako povređen. Ona je raskinula sa mnom više nego ja s njom, mislim. Bio sam jako depresivan i morao sam da se trudim da ne izgledam tako", otkrio je u intervjuu najbogatiji čovek na svetu.

Ubrzo su procurile tvrdnje da je Amber živela na njegov račun, te da je bila vrlo manipulativna i nasilna, kao i njene poruke u kojima je priznala kako zapravo nikada nije volela Maska, već je njime "popunjavala prazninu" i "ublažavala tugu".

(Kurir.rs/ Index.hr)

Bonus video:

03:22

HVALA RODITELJIMA EMIRA KUSTURICE: Džoni Dep otkrio do sada nepoznat detalj iz svog života

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track