SARADNICA AMBER HERD SVEDOČILA U NJENU KORIST, PA IZNELA ONO ŠTO NIJE SMELA: Tiče se Akvamena i glumičinih izbačenih scena
Foto: Printscreen YouTube

SAGA I DALJE TRAJE

SARADNICA AMBER HERD SVEDOČILA U NJENU KORIST, PA IZNELA ONO ŠTO NIJE SMELA: Tiče se Akvamena i glumičinih izbačenih scena

Pop kultura -

Stručnjakinja koja je svedočila u korist Amber Hard odala je, kako se čini, veliki spojler za film "Akvamen 2" dok je govorila o detaljima radnje filma u odnosu na tvrdnje da je Amber smanjena uloga.

Konzultantkinja za industriju zabave, Ketrin Arnold, pozvana je ove nedelje na klupu za svedoke dok se nastavlja suđenje za klevetu Džonija Depa protiv bivše supruge Herd. Arnold je rekla da su "klevetničke izjave" Depovog advokata, Adama Voldmana, nanele štetu karijeri Amber Herd, rekavši da su studiji i brendovi postali zabrinuti zbog rada s njom usled reakcije društvenih medija.

Amber Herd, Akvamen
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Arnold je rekla da je prvi film o Akvamanu bio Herdin zvezdani trenutak, "izvanredan trenutak" za uzlet njene karijere.

"Bio je to trenutak kada ne samo da je bila dobra glumica, već je postala svetski poznata jer je bila u najuspešnijem filmu... svakako za DC Comics", rekla je Arnold. Herd je ranije posvedočila da, iako će se još pojavljivati ​​u nadolazećem nastavku, njen angažman sada predstavlja "vrlo smanjenu verziju te uloge".

"Dobila sam scenario, a zatim sam dobila nove verzije scenarija iz kojih su izbačene scene s mojim likom. U osnovi su oduzeli većinu moje uloge. Samo su je uklonili", rekla je ranije Herd o svom angažmanu u novom "Akvamenu". Arnold je sada ponovila njene tvrdnje, opisujući promene koje su napravljene u scenariju.

Amber Herd
foto: Jim LO SCALZO / AFP / Profimedia

"Verujem da je u prvom činu filma povređena ili je to imalo veze s bebom", rekla je i dodala da se oslanja na ono što joj je rekla Herd jer nije videla kasnije verzije scenarija. Tvrdila je da Herdin lik kraljice Mere "završi u bolnici rano u novom filmu 'Aquaman 2' i da ga nema do kraja".

Arnold je takođe posvedočila da je Herd trenirala pet sati dnevno nekoliko meseci pripremajući se za veliku akcijsku sekvencu, ali da joj nisu rekli za njenu smanjenu ulogu sve dok nije stigla na set.

"Tako je njena uloga radikalno smanjena u odnosu na ono što je bilo u scenariju i za šta je trenirala dok se pripremala za film", zaključila je konzultantkinja za industriju zabave.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:22

HVALA RODITELJIMA EMIRA KUSTURICE: Džoni Dep otkrio do sada nepoznat detalj iz svog života

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track