FANOVI DŽONIJA DEPA SE OBRUŠILI NA PSIHIJATRA: Posvedočio da se glumac DROGIRAO, pa ga zasuli BRUTALNIM UVREDAMA! Evo šta mu pišu
Foto: Printscreen YouTube

FANOVI NE PRAŠTAJU

FANOVI DŽONIJA DEPA SE OBRUŠILI NA PSIHIJATRA: Posvedočio da se glumac DROGIRAO, pa ga zasuli BRUTALNIM UVREDAMA! Evo šta mu pišu

Pop kultura -

Obožavatelji Džonija Depa na internetu vređaju jednog od svedoka njegove bivše supruge Amber Herd, koji je posvedočio da Dep ima ponašanje koje je u skladu s nekim ko ima poremećaj upotrebe droga.

Nakon što je psihijatar Dejvid R. Špigel svedočio u ime Amberinog tima protiv Depa, ljudi su njegovu veb stranicu počeli da zasipaju oštrim recenzijama s jednom zvezdicom.

Špigel je posvedočio da Dep ima ponašanje koje je u skladu s nekim ko ima poremećaj upotrebe droga, kao i ponašanjem nekoga ko je počinitelj nasilja među intimnim partnerima.

Kada su Depovi advokati upitali kako bi Špigel mogao da bude siguran u njegove zaključke bez kontakta s glumcem, psihijatar je rekao da je odbijen da napravi procenu.

Nakon što je svedočio, okoreli obožavatelji Džonija Depa zasuli su Špigelovu medicinsku stranicu negativnim komentarima i recenzijama, nazivajući ga neprofesionalnim i idiotom.

- Na temelju njegovog ludog svedočenja i čudnog ponašanja tokom suđenja Dep-Herd, bojim se za svakog pacijenta u njegovoj "nezi". Narcis, prevarant i arogantan idiot - pisalo je u recenziji.

Džoni Dep
foto: Profimedia

- Čini se kao da si samo hteo da budeš na TV-u. Lupao gluposti sve vreme, izbegavao svako pitanje, ekstremno agresivan, neznalica, dijagnostikovao ljude, a da ih nije ni upoznao - komentarisao je neko drugi.

- Da ne spominjemo da gospodina Depa naziva idiotom - dodao je.

Neke recenzije snimila je i na Tviteru objavila NBC-jeva reporterka Ket Tenberdž, koja je prikupila gotovo 30 hiljada lajkova na platformi i postala viralna.

Međutim, neke pristalice Amber Herd brzo su "zagrizle" na slabe recenzije, rekavši da je Špigel obavio fantastičan posao svedočeći.

- Sve ove recenzije s jednom zvezdicom nisu povezane s negom pacijenata. To su mišljenja gledalaca koji gledaju suđenje Džoniju Depu. Možda nađeš drugo mesto da isprazniš svoje frustracije - komentarisali su drugi.

- Bilo je teško gledati kako su mu se advokati Džonija Depa sve vreme rugali. Bilo je to kao nasilnici iz 8. razreda. Besramno. Neprofesionalno. Doktor Špigel je heroj što je govorio za Amber Herd - napisao je korisnik koji je osudio internet mržnju koju obožavatelji Depa šire na medicinskoj stranici.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

00:29

FANOVI VRIŠTE U TRANSU! DŽONI DEP STIGAO U PREDSEDNIŠTVO: Evo šta je na samom početku uradio slavni holivudski šmeker!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track