SVE ŠTO JE REKLA JE APSOLUTNA LAŽ, OVO SE OTELO KONTROLI: Džoni Dep se ponovo obratio NA SUDU, a evo šta kaže o Amber i Kejt Mos
Foto: Profimedia

TVRDI DA NIŠTA NIJE ISTINA

SVE ŠTO JE REKLA JE APSOLUTNA LAŽ, OVO SE OTELO KONTROLI: Džoni Dep se ponovo obratio NA SUDU, a evo šta kaže o Amber i Kejt Mos

Pop kultura -

Džoni Dep je još jednom seo na stolicu za svedoke u slučaju u kojem se spori protiv bivše supruge, Amber Herd. Rekao je kako je svedočanstvo Amber Herd potpuno lažno, da se otelo kontroli, te da je suludo i ponižavajuće, prenosi časopis "People".

"Nijedno ljudsko biće nije savršeno. Niko od nas nije savršen, ali ja nikad u životu nisam nikoga seksualno uznemiravao ili fizički zlostavljao. Šest godina sam čekao da mogu da kažem istinu o tim užasnim stvarima koje mi se pripisuju", rekao je glumac.

Amber Herd
foto: KEVIN LAMARQUE / AFP / Profimedia

"Herd je pad Kejt Mos pretvorila u ružan incident, i to u svojoj glavi"

Advokatica ga je pitala koliko je puta u životu uzeo MDMA, na šta je odgovorio da se to dogodilo šest puta. Rekao je kako nikad nije uzeo između 10 i 12 tableta ekstazija odjednom, kako je u svedočenju tvrdila glumica, a kao razlog je naveo to što bi od toga "verovatno bio mrtav".

Spomenuta je i teza koju je iznela Herd da je Dep gurnuo svoju bivšu devojku, Kejt Mos, niz stepenice, što je na suđenju negirala i sama Mos.

Kejt Mos, Džoni Dep
foto: Profimedia

"Gospođa Herd je tu priču pretvorila u jako ružan incident, i to u svojoj glavi. Nikad nisam gurnuo Kejt niz nikakve stepenice", potvrdio je glumac.

Rekao je kako je Herd prepričao celu situaciju s Jamajke i da je ona znala da je on nije gurnuo.

"Ja nikad nisam čuo tu glasinu dok je gospođa Herd nije spomenula", ispričao je Dep.

Amber Herd, Džoni Dep
foto: Profimedia

Uloga Amber Herd u "Akvamenu"

Razgovaralo se i o ulozi Amber Herd u "Akvamenu".

"Nakon njene audicije, ili moguće i audicija, za Warner Bros, gospođa Herd mi je rekla da će se film snimati u Australiji. Ja sam imao ugovor za više filmova s njima, tako da sam ih poznavao. Pitala me je da li bih razgovarao s njima", ispričao je Dep.

Dodao je kako je rezultat tih razgovora bilo to da je Herd na kraju dobila posao, te kako pretpostavlja da je "donekle otklonio brige" ljudima iz producentske kuće.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:22

HVALA RODITELJIMA EMIRA KUSTURICE: Džoni Dep otkrio do sada nepoznat detalj iz svog života

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track